Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy kapcsolat nem hűl ki az évek alatt?
Mi 9 éve vagyunk együtt a férjemmel. Én sem érzem azt, hogy kihűlt volna a kapcsolatunk. Vannak jobb és rosszabb időszakaink, mentünk már át párkapcsolati krízisen, de megoldottuk. Én nagyon szeretem ezt a hullámzást, mert minden mélypont után ugyanolyan csodás szárnyalás vár ránk, mint az elején. Mivel folyamatosan változunk, így újra meg kell ismerni a másikat. Tudunk újat mutatni, újat tapasztalni, egy-egy ilyen alkalommal mindig olyan, mint az első néhány randin.
Szüleim 35 éve házasok. Ők már kitalálják egymás gondolatait is. Egyszerre félelmetes és gyönyörű! Nekik is voltak nagyon nehéz időszakaik, de túl vannak azon, és most 60 éves fejjel, olyanok, mint egy gerlepár.
Szóval nem, nem feltétlenül laposodik el egy kapcsolat, csak ugye tenni kell az ügy érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!