Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy kapcsolat nem hűl ki az évek alatt?
Az én párkapcsolatom lassan 5 éve tart, és azt tudom mondani, hogy most érkeztünk el arra a pontra, hogy jobban kijövünk mint az első egy évben bármikor is.
Mégjobban szeretem a párom,mint eddig bármikor.
Szerintem nem szabályszerűség az, hogy x év után biztosan ki fog égni egy kapcsolat. Mi, mint a legtöbb pár ennyi idő alatt nagyon sok mindenen keresztülmentünk együtt, (ami inkább megerősítette a kapcsolatot, mintsem gyengítette volna, és ezt annak tudom be, hogy mindketten a maximumot tettük bele ebbe) voltak nagy viták, de sose éreztem azt, hogy nem akarok vele lenni. 6 év van köztünk.
N
Szerintem a partnertől függ. Ez a megszokás, szeretet, nyugdíjas kötődés egy vigasztaló "tudományos" elmélet azoknak, akik nem a megfelelő partnerrel házasodtak.
Kevesen vannak, akik eljutottak odáig önismeretben és batorságban, hogy érzelmileg éretten, szenvedély, érzelmi, és intellektuslis alapon kivalasszák az igazán hozzájuk illő partnert. Ehhez szerencse is kell persze. Ha sikerült, akkor azzal a partnerrel nem fog kihűlni meg ellaposodni semmi.
"Kevesen vannak, akik eljutottak odáig önismeretben és batorságban, hogy érzelmileg éretten, szenvedély, érzelmi, és intellektuslis alapon kivalasszák az igazán hozzájuk illő partnert. Ehhez szerencse is kell persze. Ha sikerült, akkor azzal a partnerrel nem fog kihűlni meg ellaposodni semmi."
Ezzel csak az a probléma, hogy az élet nem egy romantikus film, olyan nem létezik, hogy 30 év házasság után ugyanúgy, ugyanolyan szenvedéllyel és ugyanúgy az újdonság erejével hasson egy kapcsolat, mint az első hónapban. Ezt el kéne felejteni, mert ez csak a tündérmesékben, meg a hülye hollywoodi romantikus szutykokban létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!