Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már igy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már igy?

Figyelt kérdés
Hogy egy bizonyos személlyel nem találkoztál,nem mertél valamit meg tenni,nem merted el mondani hogy szereted hogy mit érzel iránta hogy fontos neked és örökre kérdőjel maradt az életedben az a bizonyos személy,Hogy mi lett volna ha...és nem tudtál túl lépni rajta? /N

2021. ápr. 15. 20:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy ideig, aztán elfelejtettem. Rájöttem, hogy nem is volt olyan
2021. ápr. 15. 20:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen de csak egyszer
2021. ápr. 15. 20:39
 3/12 anonim ***** válasza:
24%

Csak kb.

Volt egy srác, nagyon tetszett, de c.gany..

De izmos helyes stb.

Es amikor szakitottam az exemmel akit ismer gyerekkora ota és tiszteletben is tartotta a kapcsolatunkat meg engem. De szoval pityeregve elmentem csavarogni csak ugy a vakvilagba.mert nem birtam volna nezni a 4 falat szakitas utan.

Aztan leultem random valahova. Erre megjelent ez a srác.

És elkezdett nyomulni. Ránéztem nagy szemekkel es vonzott. Es ugy fűzte az agyam hogy csak szexre kellenék. Ezután lesütöttem a szemem és nemet mondtam.

Azota mégjobban tisztel. Amikor az exem csunyan beszelt rolam a hatam mögött szépen meg is verte..

Aztan tudtam hogy ez a srac amiert c.gany kik a rokonai körei etc. Nem illek abba a képbe amugysem.

Es akármikor találkozunk összefutunk voltaképp csak nézzük egymast piszkalodas megy viccesen es ő is tudja hogy nem lehetek az övé soha mert nagyon "más bolygokra"születtünk.

És nagyon sokszor akartam őt kívantam is nagyon sokat szenvedtem. És magamban tartottam mindig is.

Igazábol nincs bennem a mi lett volna ha, mert tudom hogy nem tudnék beilleszkedni az eletebe ugysem, meg ő sem passzol az enyémbe.

Meg ha azt nézzük sztem a szemeim elmondtak neki mindent helyettem is úgyis.

Szoval nem mondtam el neki semmit, vagy nem is mondtam ki soha semmit, de sztem nem is kellett.

Most van párom, igazi vonzó férfi vele is erzem azt, akkor amit azzal a sráccal, nem is a tullépéssel van baj, hanem azt nem tudom hogy ezt a párom értékeli e, hogy ezt érzem vele.

2021. ápr. 15. 20:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De pŕobálok túllépni rajta
2021. ápr. 15. 20:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Volt egy srác, aki nagyon bejött, adtam is a jeleket neki és úgy vettem észre, hogy én is bejövök neki. De komolyabb kezdeményezést nem mertem megtenni, ez sokáig bántott és úgy éreztem, hogy miattam nem jött össze a dolog. Kiderült, hogy akkor már rég barátnője volt, na onnastól engedtem el a sztorit és jöttem rá, hogy szerencse,hogy nem kezdeményeztem...
2021. ápr. 15. 21:44
 6/12 anonim válasza:
Velem most van ilyen,és nagyon nehéz megérteni, hogy nem szeret. 17/l
2021. ápr. 15. 21:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen hétköznapi mindennapos történet.

minden emberrel előfordul minimum 1x az életében de inkább többször.

egy idő után amúgy túllépek rajta és ennyi

2021. ápr. 15. 22:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt, igen, nem 1×, de az eredményt tudom, mi lett volna az esetemben: a nagy semmi...(F)
2021. ápr. 15. 22:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem, csak olyan, amikor azt kívántam, bár ne adtam volna be a derekam...
2021. ápr. 15. 22:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, most vagyok így valakivel. Nekem 5 éve nem sikerül elengedni.:(
2021. ápr. 16. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!