Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, Schobert Norbert szerintetek milyen pasi?
Vicceseket mond és imádom, ahogy hergeli a tömegeket, főleg az egészséges életmódban vagy testmozgásban benne nem levőket, egyébként jogos dolgokkal. ("Nem kéne elhízni. Figyelni kéne arra mit eszel, mennyit mozogsz." - Az emberek általában az igazság meghallásakor háborodnak fel a legjobban.)
De személyesen az ő termékeit vagy edzésprogramját egy szarnak tartom.
Külsőre sem néz ki jól. De bakker 50 éves és huszonévesként azért jó, hogy nem találom vonzónak az 50 éves hapikat.
Maradjunk annyiban, hogy ilyen testtel én nem kritizálnék senkit.
#8-nak: Valaki még 50 felett is vonzó, mondom ezt 22 évesen. Sokan pedig már fiatalon is rémesen festenek, szóval ez nem (feltétlen) korfüggő.
Most nem a döngő léptek meg a vágósúly alapján írom amit írok, mert abban valahol igaza van, csak nevetséges, hogy azzal a külsővel osztja az észt: egy undorító, igénytelen törpe. Rohad a foga, egy telefosott búvárruhára hasonlít a teste, és idő előtt meg van öregedve - nem, egy egészséges 50es nem így néz ki, mint ő. Látszik rajta, hogy alkoholista.
A jellemét tekintve már azelőtt is utáltam, hogy beléptem volna a Norbiréka biznisz facebook csoportba, de amiket ott írtak róla, nála aljasabb férget még nem hordott a hátán a föld.
Úgyhogy milyen pasi? Ahogy az #1 írta, okádék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!