Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhinnétek, ha valaki ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnétek, ha valaki ezért nem akarna veled lenni?

Figyelt kérdés

Két hónapja ismerkedtem meg egy sráccal online. Hetekig csak tervezgettük a találkozót, majd mikor végre összejött nagyon hamar egy hullámhosszon lettünk.

Megbeszéltük, hogy csak barátság lesz extrákkal, mert ő az év nagy részében utazik, mivel a családja külföldön él, és a munkája egy része is oda köti

Erre miután már együtt voltunk többször és egyre többet beszélgettünk, egyszer csak közölte, hogy nem kéne mégsem folytatnunk.

Szerinte nem működne köztünk a távkapcsolat, és fél tőle hogy mélyebben belemegyünk.

Nem értem. Csak szerintem hazudott ezzel és csak le akart rázni? Végig kedves volt és nagyon, sőt túl jól éreztük magunkat együtt. Valóban más körülmények között ez több lehetett volna.

Mi az , hogy nem szabad, hogy érzései legyenek?

Nem lett volna őszintébb azt mondani, hogy megunt vagy bármi?

Ha magamból indulok ki, akkor nem félek szexkapcsolatban érzésektől, csak ha már eleve ott van a levegőben. Nem félek olyantól ami nincs is.

Viszont ha meg már tényleg érez valamit miért hajt el?

2021. ápr. 14. 13:22
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Nem játszadozik. Ha tudtam volna, hogy tényleg az ő érzéseiről van szó, persze elengedem, nem bántanám. De ha tőlem félt, kár, hogy nem beszéltük meg.

Mindegy, így is elengedtem.

2021. ápr. 14. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!