Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elviselnétek hogy a párotoknak ilyen fontos egy másik làny? Elhinnétek hogy ez baràtsàg?
Ha a fiú barátja lenne fontos neki, akkor azzal dugna, ugye?
Minek vagy valakivel, ha nem bízol benne?
És minek ismerkedsz, ha nem bízol magadban?
És HA, azaz ESETLEG, néha dugnak is, az mit számít neked?
1es te miről beszélsz, hogy “mit számít neked?”? Egyutt vannak, ha nem tudnál olvasni.
Figyelj kerdezo, ezt neked kell tudni. En sajnos nagyon feltekeny tipus vagyok, nekem nem ferne bele egy ilyen baratsag, de lehet te mas vagy. Probalj meg belegondolni, hogy a jovoben el tudnad e ezt fogadni tovabbra is. Mert sajnos ha nem, akkor a folyamatos feltekenykedes, bizonytalansag es fajdalom var rad a jovoben, engedd el mielott tulsagosan kotodsz hozza :(
2.-nak.
Sokan nős pasikkal vannak együtt.
Én nem tudnám elfogadni. Nyugodtan lehetnek a páromnak lány barátai, de az elején leszögeztem, hogy akikkel volt kavarás, érzelmek, szex, akármi, azoknak mennie kell.
Érdekes lenne, ha lenne olyan fiú barátom, akibe régen szerelmes voltam, és most meg hú de jó barátok vagyunk és ugrok neki minden szóra.
Meg ez most olyan, hogy neki fontosabb ez a lány, mint te, engem ez is zavarna.
Bizonyos keretek közt tartva elfogadható a ffi - nő barátság/haverság számomra is. Bizonyos keretek közt azt értem, hogy ha kettesben vagyunk, "romantikázunk", szex van vagy bármilyen meghitt program, akkor abba ne zavarjon bele senki. Telefonon csak a közvetlen cs.tagok érnek el olyankor (és csak hívásra jelez), egyéb pittyegések le vannak némítva.
Így a külvilág azèrt javarészt az intimszférán kívül marad, és nem rombol bele a MI időnkbe az XY - tól kapott mém, meg hogy melyik ing / cipő mellett döntsön / nézd,milyen cuki Mirci a karácsonyfán,stb.
Ha valakit nem AKAR ebbe a keretbe illeszteni, akkor az minimum elgondolkodtató lenne számomra. 40N
Itt nem a lánybaráttal van a probléma, hanem a kezelésével.
Az szép és jó hogy az ember segìt a másikon, én is igyekszem segíteni a barátaimnak. De tudni kell disztingválni.
Eddig a környezetemben, ismerősöknél azt láttam ha van is a férfinek/nőnek közeli ellenkező nemű barátja, a lett párja akkor kicsit visszafogta a dolgokat a baráttal. Nem ignorálta, nem elhanyagolta csak nem töltöttek minden második,napot együtt és meg lettek húzva bizonyos határok.
Van egy kedves ismerősöm, férfi (nekem is bejön sajnos amióta ismerem de nem engem választott😂na mindegy ez csak az én kínom) aki nagyon közvetlen mindenkivel. Tényleg ha korábban találkoztunk, rögtön nagy mosoly, megölelt, sok fizikai kontakt, de ő szinte mindenkivel ilyen. Nem kirívó.
Van 2 nagyon közeli lánybarátja, mondhati a legjobb baratai között vannak.
Aztán lett barátnője. Azóta jóval kevesebbet látom a barátokkal együtt itt-ott.
Nem hinném hogy kevésbé szereti őket, csak tiszteletben kell tartani azt is hogy a csajának lehet ez kellemetlen.
Ugyanúgy egyebként a másik oldal is kicsit visszavehet(ne).
Én amondó vagyok hogy ne rúgd ki rögtön, beszéld meg vele hogy oké, barátok, de legyenek bizonyos határok meghúzva. Beszéljétek meg mi fér és mi nem fér bele.
Aztán ha később se tetszik a helyzet, inkább szakíts, mert úgyse bírnád ki és csak feszültség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!