Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek mennyire "alap" hogy a férfinak legyen autója?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 13:04
31/40 anonim válasza:
29.
És ha a férfi is lakásra gyűjt autó helyett, akkor nem ismerkednel vele?
32/40 anonim válasza:
31, fogalmam sincs, sose voltam ilyen szituációban, most már nem is leszek mert férjnél vagyok. Nekem egyszerűen ez fontos volt, imponált, marha férfiasnak találtam mindig is, a biztosan és jól vezeti férfiakat, egyszerűen ez egy férfias tulajdonság. 23 évesen oda és vissza voltam amikor a most már férjem elém jött a szakadt suzukijával. Sokkal jobban érdekelt, mint hogy van-e lakása vagy jól fizető munkája. Biztos van olyan, ami neked is elvárás a nők felé, mások szerintem meg hülyeség.
33/40 anonim válasza:
Nekem alap. Nekem is van
Nem fogok senkit furikázni.
34/40 anonim válasza:
31.
Ha nem tudsz úgy lakásra gyujteni, hogy közben nincs autód, nem hiszem, hogy megfelelsz az egzisztenciával szemben támasztott elvárásaimnak
29N
35/40 anonim válasza:
Férjemnek nincs, 20 év, két gyerek, még életben vagyunk :)
36/40 anonim válasza:
Biztos lehet anélkül is. De ne add elő, hogy ez milyen jó.
37/40 anonim válasza:
Nem ez volt a lényeg, hanem hogy összeillünk-e. Egyébként szinte mindenhova gyalog járunk, parkolni úgyse lehet errefelé, taxizni szoktunk évente párszor, vonattal, busszal, repülővel utaztunk. Most gondolkodom, hogy én megtanulok vezetni, mert a járvány miatt jól jött volna azzal kijárni kirándulni a városból, szóval persze jó dolog, nagy szabadság. De nekem sem igazán való, nem biztos, hogy jól járna azzal bárki, ha rászabadulok az utakra... Ettől még van lakásom, több diplomám, jó fizetésem, életben tartok két gyereket... de estem már le bicikliről azért, mert túl lassan mentem, mert nem mertem megkerülni valakit, vagy csak akkor megyek át a zebrán, ha tuti megállt az autó, meg hajlamos vagyok szinte bárhol eltévedni. Ha ezeket elfogadom magamról, másról miért ne.
38/40 anonim válasza:
Mi rengeteget járunk kirándulni, erre arra. Ehhez kell az autó. Nem fogok két gyereket tomegkozelekedesen hurcolni
39/40 anonim válasza:
34.
Nekem van autóm,meg társat se keresek. :) Nekem furcsa lenne ha azért nem ismerkednék egy nővel mert nincs autója vagy jogsija, de kinek mi.
40/40 anonim válasza:
Túrót nem ér az a kapcsolat, amelyik ilyen "alap"-szükségletekből épül föl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!