Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek mennyire "alap" hogy a férfinak legyen autója?
Miért én vigyem az idős beteg szüleimet orvoshoz? Mert felneveltek.
Kort is írhatnátok kedves hölgyeim.
Előre is köszönöm, magam és a kérdező nevében is.
Én írtam az 5-ös választ, 27 éves vagyok.
Ha valamelyik nőnek ez alap,akkor én is ugyan ezt elvárom tőle.
Ugye ez csak egy alap dolog?
Akkor neki is alap hogy meglegyen...
Mennyire álszentek a nők!
itt azt írta a kérdező, hogy neki nincs kocsija, csak biciklije, de vett egy házat, mégis mindenki lenézte.
Itt meg előadják azt hogy nem fontos a pénz meg a kocsi, csak a mosolyáért vannak a férfival.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
"De miért fontos a jogsi? Ha csak leteszed és nem használod, ugyanolyan értelmetlen, mint a nyelvvizsga, amit leteszel, és utána soha nem beszélsz azon a nyelven."
Ez igaz, így pontosítanék. A vezetési képesség, valós tudás, igény lenne fontos a számomra, amit feltételeztem a jogsi meglétéből, mert a többség nem azért teszi le, hogy soha többet ne használja. Ahogy utóbb írta valaki, nagyon sok helyzetben szinte elengedhetetlen az autó, (mint írtam, 2.hsz, nekem van) emellett hosszú útra (pl nyaralás) is nagyobb biztonság egy vezetni képes partnerrel elindulni. Ezen felül, a kocsi és a jogsi mobilissá és gyorsan reagálni képessé tesz. Ha a gyerekkel rohanni kell a sürgire, ha a háziállattal az ügyeletre kell sietni, akár másik városba, mert sajnos nálunk nincs valós ügyelet, ha idősebb leszel és már kevésbé gyorsan, könnyen, úgysem mozogsz, vagy a saját szüleidet viszed valahova, ha több gyerekkel kell eljutni mindenhova, ha nagybevásárlást tartasz és lehetne tovább sorolni. Nem örülnék, ha mindig és örökké az én dolgom lenne az összes ilyen feladat és ha én kiesek, a párom képtelen lenne segíteni. Akinek van jogsija, de azért nincs autója, mert szingliként nincs rá igénye, vagy pénze, azzal közösen be lehet ruházni később még egy autóra, az enyém mellé is akár, de egy autó is sokkal több mint a semmi, amit így ő is tud vezetni, kivéve a részét a későbbi autós programokból.
Nem csak azt nézem, ma mire van szükség, hanem azt is, az adott férfi alkalmas-e a számomra hosszú távon, akár apának, férjnek is. Nem teljesen kizáró tényező a jogsi hiánya, de nagyon örülök, hogy a többség esetében nem is kell ezen agyalnom, mert természetes, hogy van neki.
25N
Hogy képzeljünk egy ismerkedést?
Szimpatikus pasi, jó megjelenés, kellemes stílus,.....
Nő kérdése: Van kocsid?
Nincs.
Akkor el lehet szivárogni.......mert ez az ALAP! Pfff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!