Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak alap dolog az autó?
Véleményem szerint fontos,hogy egy férfi rendelkezzen egy autóval a mai világban.
Hogyan randizik az,akinek nincsen? Busszal viszi?
Sokan támogatják a zöld létet és a biciklizést. Felmerül a kérdés,hogy biciklivel hogyan viszi bárki is haza a nőt,hogyan vásárolnak be,stb..?
Úgy gondolom,hogy egy nőnek a bicikli kevés.
Érdekes társadalmi probléma. Mi a véleményetek?
Egy anyagias nőtől alap elvárás, egy nem anyagias nőtől nem alap elvárás. Mindenki azt vár el, amit akar. Aztán azt kap, amit nyújt.
Amiről írsz, az szexizmus. Attól, hogy valakinek fütyi van a lába között, még nem kell rendelkeznie autóval is.
Azt a problémát meg nem értem, hogy viszi el randira a nőt. A legtöbb randira az ismerkedési szakaszban egyedül megy az ember.
Ha belvárosban élnék, ahol van metro, villamos, busz 10 percenként.. akkor tuti nem tartanék fent autót.
Vidéken, ahol 1,5 óránként jár a busz... kénytelen vagyok. Munkahelyemre átjutni tömegközlekedéssel 3 átszállás lenne,1,5 óra és 40km-es kerülő.. autóval 10km, 10 perc. (Nem nincs, kedvem esőben, télen, havazáskor, csúszós úton átbiciklizni)
Egyáltalán nem.
2 exem van, mindketten nagyvárosban élnek, szerintem ott tök felesleges egy autó.
Ha mentünk valahová kölcsönkérte a szüleitől, vagy volt mikor az én szüleim kocsijával mentünk, mert nekem sincs kocsim. Nem alap.
Budapesti vagyok, és konkrétan itt egy autó teljesen fölösleges. Ahogy előttem is írták, bevásárlóközpontok közel, tömegközlekedés jó, gyakorlatilag a kocsi egy nagyon felelőtlen pluszköltség lenne, hacsak valaki nincs rászorulva (mert mondjuk a munkája miatt sokat utazik vidékre, vagy ilyesmi).
Más lenne a helyzet mondjuk egy kis faluban, ahol nem lehet csinálni semmit se, szóval egy idő után el kellene járni más helyekre, de van össz-vissz 2 busz egy nap. Ebben az esetben sem várnám el alanyi jogon, hogy legyen kocsi, de azért praktikusabb.
Budapesten nem. Van TAXI, meg sokra megyek a kocsival, ha egy buliban, vagy egy vacsora mellé.
Meg ha kell, bérelek. És nem sipítozok, mint a munkatársam, akinek első héten lenyúlták a vadonat új kocsiját, és sosem lett meg...vagyis igen, a 60%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!