Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak alap dolog az autó?
Véleményem szerint fontos,hogy egy férfi rendelkezzen egy autóval a mai világban.
Hogyan randizik az,akinek nincsen? Busszal viszi?
Sokan támogatják a zöld létet és a biciklizést. Felmerül a kérdés,hogy biciklivel hogyan viszi bárki is haza a nőt,hogyan vásárolnak be,stb..?
Úgy gondolom,hogy egy nőnek a bicikli kevés.
Érdekes társadalmi probléma. Mi a véleményetek?
19.-nek.
Ja, akkor bocsánat, én azt hittem, hogy kocsiról beszélünk és nem egy A-ból B-be elszállító járműről. Mondhattad volna, hogy a 15 éves Suzuki, meg a 9 éves Audi A4 a szint. Csak mert én meg ezekre pláne nem adnék pénzt. A férfinek legyen normális autója, vagy akkor inkább a TAXI.
"vagy akkor inkább a TAXI."
Miért, szerinted a taxik 20 milliós autók?:DDD
És tovább nyomja fullba a kretént.
Tegyük fel , hogy legyen alap dolog.
És ma már lehet is autója a legtöbb embernek, mert kapsz elérhető áron.
A kérdés az, hogy a csajnak megfelelő e teszem fel beülni egy 300.000 Ft-os Suzukiba vagy igényel egy jóval magasabb kategóriájú autót....
22.-nek.
Mi???
Hogy jön ide a TAXI autók ára te barom? Én arra céloztam, hogy olcsóbb velük utazni.
Egy nyugat-Mo-i városban élek. Nekünk nincs autónk. Nem részletezem miért. Nem az anyagiak miatt. Itt a legtöbb busz -pedig 10 percenként járnak -üres!
/A diákokat és munkába járókat szállítók nem. / Barátnőm üzemben dolgozik. Mondja, esős időben a nők egymást nézik, kiért milyen pasi milyen autóval jön. Merthogy nem is számít nőnek akiért ilyenkor nem jön ÉRTE a pasija.
Vonaton anyámhoz utazva, ha esetleg találkozom aktív korú nő ismerőssel, az elkezd szabódni "mosakodni": azért utazik ám most vonattal mert a kocsi éppen szervizben... vagy az egyikkel a lánya Ausztriában van, a másikkal a férje sürgős ügyben.... és még sorolhatnám. Mintha valami rettentően szégyellnivaló dolog lenne a tömegközlekedés. Pasis munkahelyen is hallottam már, hogy a feleségek NEM ülnek fel helyi járatra. Ha valami távolabbi helyre mennek, ELVÁRÁS, hogy férj fuvarozza őket! Utoljára azon döbbentem meg, hogy a faluban ahol anyám él autóval ILLIK vinni a néniket. És pedig nem a kor és egészségi állapot miatt. Azokat is akik jó egészségben, nem annyira korosak meg 3 háznyira laknak. Mert megszólják a többiek ha nem autóból száll ki. Eddig én sem éreztem szükségét autónak. Tömegközlekedés + bicikli jól elvoltam. Most már KELL autó. Nem magam miatt hanem MÁSOK miatt. Az ember nem függetlenítheti magát teljesen attól a környezettől ahol él. Én nem vagyok sznob, mindig mertem más lenni mint a többség. Sosem mentem a csorda után. Viszont ha az ember nem akar elszigetelődni, lenézetten élni akkor - legalábbis NY. MO-n KÖTELEZŐ! Már ott tartunk, hogy ellenkező esetben nem számítasz EMBERNEK! Ennyi.
25.-nek.
De ott honnan indul a "KOCSI"? Márka? Ár?
29.-nek.
Melóm miatt lett meg a hivatásos jogsim, B, C, D, E, 10+ éve lejárt mind. Sosem volt kocsim. A cégnél sem kellett vezetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!