Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinak alap dolog az autó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak alap dolog az autó?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint fontos,hogy egy férfi rendelkezzen egy autóval a mai világban.

Hogyan randizik az,akinek nincsen? Busszal viszi?

Sokan támogatják a zöld létet és a biciklizést. Felmerül a kérdés,hogy biciklivel hogyan viszi bárki is haza a nőt,hogyan vásárolnak be,stb..?

Úgy gondolom,hogy egy nőnek a bicikli kevés.

Érdekes társadalmi probléma. Mi a véleményetek?

2020. jún. 1. 23:33
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
62%

19.-nek.

Ja, akkor bocsánat, én azt hittem, hogy kocsiról beszélünk és nem egy A-ból B-be elszállító járműről. Mondhattad volna, hogy a 15 éves Suzuki, meg a 9 éves Audi A4 a szint. Csak mert én meg ezekre pláne nem adnék pénzt. A férfinek legyen normális autója, vagy akkor inkább a TAXI.

2020. jún. 2. 12:25
 22/37 anonim ***** válasza:

"vagy akkor inkább a TAXI."

Miért, szerinted a taxik 20 milliós autók?:DDD

És tovább nyomja fullba a kretént.

2020. jún. 2. 13:54
 23/37 anonim ***** válasza:
29%

Tegyük fel , hogy legyen alap dolog.

És ma már lehet is autója a legtöbb embernek, mert kapsz elérhető áron.

A kérdés az, hogy a csajnak megfelelő e teszem fel beülni egy 300.000 Ft-os Suzukiba vagy igényel egy jóval magasabb kategóriájú autót....

2020. jún. 2. 14:13
 24/37 anonim ***** válasza:

22.-nek.

Mi???

Hogy jön ide a TAXI autók ára te barom? Én arra céloztam, hogy olcsóbb velük utazni.

2020. jún. 2. 14:48
 25/37 anonim ***** válasza:
51%

Egy nyugat-Mo-i városban élek. Nekünk nincs autónk. Nem részletezem miért. Nem az anyagiak miatt. Itt a legtöbb busz -pedig 10 percenként járnak -üres!

/A diákokat és munkába járókat szállítók nem. / Barátnőm üzemben dolgozik. Mondja, esős időben a nők egymást nézik, kiért milyen pasi milyen autóval jön. Merthogy nem is számít nőnek akiért ilyenkor nem jön ÉRTE a pasija.

Vonaton anyámhoz utazva, ha esetleg találkozom aktív korú nő ismerőssel, az elkezd szabódni "mosakodni": azért utazik ám most vonattal mert a kocsi éppen szervizben... vagy az egyikkel a lánya Ausztriában van, a másikkal a férje sürgős ügyben.... és még sorolhatnám. Mintha valami rettentően szégyellnivaló dolog lenne a tömegközlekedés. Pasis munkahelyen is hallottam már, hogy a feleségek NEM ülnek fel helyi járatra. Ha valami távolabbi helyre mennek, ELVÁRÁS, hogy férj fuvarozza őket! Utoljára azon döbbentem meg, hogy a faluban ahol anyám él autóval ILLIK vinni a néniket. És pedig nem a kor és egészségi állapot miatt. Azokat is akik jó egészségben, nem annyira korosak meg 3 háznyira laknak. Mert megszólják a többiek ha nem autóból száll ki. Eddig én sem éreztem szükségét autónak. Tömegközlekedés + bicikli jól elvoltam. Most már KELL autó. Nem magam miatt hanem MÁSOK miatt. Az ember nem függetlenítheti magát teljesen attól a környezettől ahol él. Én nem vagyok sznob, mindig mertem más lenni mint a többség. Sosem mentem a csorda után. Viszont ha az ember nem akar elszigetelődni, lenézetten élni akkor - legalábbis NY. MO-n KÖTELEZŐ! Már ott tartunk, hogy ellenkező esetben nem számítasz EMBERNEK! Ennyi.

2020. jún. 2. 15:00
 26/37 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Lemaradt, hogy misére ILLIK autóval vinni a néniket.
2020. jún. 2. 15:03
 27/37 anonim ***** válasza:

25.-nek.

De ott honnan indul a "KOCSI"? Márka? Ár?

2020. jún. 2. 15:13
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Neked fontos, nekem nem. Főleg akkor nem, ha nagyváros belvárosában élünk, mint ahogy az elmúlt 15 évben tettem. Nincs autónk, sosem volt, az exeim közül sem volt senkinek. Köszönöm szépen, de én önálló, életképes felnőtt vagyok, nem kell senkinek se hazavinnie vagy furikáznia és simán elbírok egy nagybevásárlást gyalog is az alig 10 percre lévő boltból. Ha meg utazunk, vagy bármiért szükség van járműre, akkor bérlünk aznapra vagy arra a hétre, probléma megoldva. Ilyen is van.
2020. jún. 2. 18:35
 29/37 anonim ***** válasza:
Az autó nem alap, de hogy a jogsi egy must have dolog a mai világban, az biztos. Kell és kész, ha nincs, akkor ilyen alap dolgokban is hátrányból indulsz, mint pl. álláskeresés, arról nem is beszélve, hogy szükség esetén magad is mehetsz oda ahova akarsz.
2020. jún. 2. 21:40
 30/37 anonim ***** válasza:

29.-nek.

Melóm miatt lett meg a hivatásos jogsim, B, C, D, E, 10+ éve lejárt mind. Sosem volt kocsim. A cégnél sem kellett vezetnem.

2020. jún. 2. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!