Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak alap dolog az autó?
Véleményem szerint fontos,hogy egy férfi rendelkezzen egy autóval a mai világban.
Hogyan randizik az,akinek nincsen? Busszal viszi?
Sokan támogatják a zöld létet és a biciklizést. Felmerül a kérdés,hogy biciklivel hogyan viszi bárki is haza a nőt,hogyan vásárolnak be,stb..?
Úgy gondolom,hogy egy nőnek a bicikli kevés.
Érdekes társadalmi probléma. Mi a véleményetek?
Hogyne kellene?
Pesten hova tudsz eljutni tömegközlekedéssel?
Az Ázsia Centerbe meg a Westendbe, de ha már lemennél a Lupára vagy bárhova, akkor vége a dalnak.
És akkor vegyél bérletet meg taxizz, persze!:D
Jah, meg a bérlés:D
Szerencsétlenek
Táskával vásárlunk.
Vinni nem kell senkit sehova.
Egyáltalán nem alap.
Egy bizonyos színvonal felett akkor derülnek ki az ilyenek, amikor már réégen együtt vannak, ha véletlenül nem bukik ki a beszélgetések során. Csak nincs önismereted és felszínes vagy, ezért látod így a világból azt a semmit, amit egyáltalán látsz. Nem sértésként, csak nagyon el vagy tévedve.
Nem tudom kinek mi az alap. Nálam előny, ha a másiknak van kocsija...de pl páromnak jogsia sincs. Az eső randi bizony a városban bolt és én is busszal mentem. Nekem van kocsim, kell a munkámhoz meg amúgy is szeretek vezetni.
N27
Maximum előny, de ha pl. Budapest belvárosában él és dolgozik, ahol kb. csak fizetős parkolók vannak + a forgalom miatt tömegközlekedéssel könnyebben eljut mindenhova, akkor hülye lenne bárki fenntartani autót.
Nekem pl. muszáj, mert agglomerációban élek, a városba bemenni busszal kb. 1.5 óra oda-vissza, és óránként jár, autóval meg 35 perc és le tudom rakni a munkahelyem parkolójában.
De amúgy letenni a jogsit mindenképp érdemes szerintem. Senki nem tudhatja, hova sodorja az élet, mikor lesz szükség kocsira.
Aki szerint kell a kocsi, pláne nagyvárosban, ti hogyan oldjátok meg a bulit, vagy a vacsorát, vagy a munka utáni sört a haverokkal? Nem isztok inkább?
És az nem ciki, mikor pl. konkrét példa, mentek színházba vagy operába és nincs szabad parkoló csak 3 saroknyira, a szakadó esőben, miközben más meg kiszáll a taxiból/feljön a kisföldalattiból?
Vagy amikor ülsz a tárgyaláson, és nem mehetsz ki, de lemerült a telód is, és végig nézed, ahogy kapod a csomagot, mert lejárt a parkolásod?
"ti hogyan oldjátok meg a bulit,"
Nem mindenki iszik, vagy hoznak-visznek, illetve van partiszolgálat is.
Az esős példád megint vicces, mert ez tömegközlekedéssel is megáll, de mégis kényelmesebb, mint a megállóban állni meg a buszon is a sok szarráázott ember mellett ülni, állni.
"és nem mehetsz ki, de lemerült a telód is, és"
És még és és és és.
Ez meg az erőlködés kategória.
16.
Értem. Akkor már csak a pénz marad. Ami nekem tetszik autó, az 0 km.-esen, szalonból, 20M. Abból és a fenntartási költségekből, sacc/kb. életem végéig telik TAXI és BKK kombóra (Igen, csóró proli vagyok, hogy nincs 20M-em. :( )
És a nőknek akkor miért nem alap a kocsi?
Nekik nem kell kocsi, saját lakás, menő munkahely, több millió spórolt pénz, menő nyaralások?
Csak én nem értem, hogy miért nem működik oda-vissza? Ez miért csak a férfiaktól van elvárva, hogy mindent a nő feneke alá pakoljanak? A nő meg reszelgeti otthon a körmét és elégedetlenkedik.
25N
"Akkor már csak a pénz marad."
Te tényleg ennyire hülye vagy?:D
Direkt szólok, hogy nem kellene fullba nyomni a kretént a lemerül a telefon, benzinkút sincs a környéken meg és és című hülyeségeddel, erre 20 milliós autóról beszélsz, mintha egyetlen opció lenne.
Közben meg egy átlag svájci se engedi meg magának, hogy 20 millás kocsival járjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!