Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinak alap dolog az autó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak alap dolog az autó?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint fontos,hogy egy férfi rendelkezzen egy autóval a mai világban.

Hogyan randizik az,akinek nincsen? Busszal viszi?

Sokan támogatják a zöld létet és a biciklizést. Felmerül a kérdés,hogy biciklivel hogyan viszi bárki is haza a nőt,hogyan vásárolnak be,stb..?

Úgy gondolom,hogy egy nőnek a bicikli kevés.

Érdekes társadalmi probléma. Mi a véleményetek?

2020. jún. 1. 23:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
#30 Jó, ha van. Sosem tudhatod mikor hozza úgy az élet, hogy vezetned kell. Számomra pl. elengedhetetlen a jogsi megléte, mert a körülmények tőlem megkövetelik a jogsit (nem elég egy jogsis a családban a vállalkozás mellett). Lehet, hogy neked még nem kellett, de lehet, hogy majd még kelleni fog valamikor. Ki tudja.
2020. jún. 3. 14:43
 32/37 anonim ***** válasza:
91%
Jajj itt olyan hangsúlyozza, hogy csak az új 20 millás kocsi a kocsi, aki egy 20 éves kocsit nem bírna megvenni... 😒
2020. jún. 3. 15:46
 33/37 anonim ***** válasza:

Egyet értek, de szerintem fontos hogy egy nőnek is legyen. Én pl vidéki vagyok, 3 óránként ha van busz, be se jutnék dolgozni ha nem lenne kocsink. Vagy 3 órával előbb bent lennék, vagy késnék kb másfél órát. Bevásárlás is...itt a közelben kisbolt van, méregdrága és alig van valami. Hogy főznék? Busszal cipeljem a 2 hétre való kaját? Vagy menjek 2 naponta busszal a közeli városkába ha elfogyott a tejföl mondjuk? :D nekem fontos nagyon.

Randizós időszakomba sok olyan pasival ismerkedtem akinek nem volt. Elvárták, h én utazzak be a városba miattuk.Oldjam meg ahogy akarom Na nekem ez nem kell.

2020. jún. 9. 09:35
 34/37 anonim ***** válasza:

#33 Na ez mondjuk k**va gáz... Eleve a kiszolgáltatottság, amit ez a helyzet szül már baromira gáz, de az meg pláne, hogy mindezt a szégyenérzet teljes hiánya nélkül képes egy pali beadni a nőnek. Én nem tudnám hova süllyednék szégyenemben, ha hasonló helyzetben így viselkednék... Jesszus :D Pedig azért velem is volt mostanság olyan, hogy mentem valakivel és az a valaki amúgyis ment volna oda szórakozni, de én még akkor is gáznak éreztem, hogy mástól függök... De persze nem az én ötletem volt, hogy vele menjek, szóval ha rajtam múlt volna megoldom másképp az utamat. Ez még nem is olyan régen volt pár hete, azóta szerencsére már megküldték a jogsimat és nincs ilyesmire gondom többet.

Annyit azért hozzátennék, hogy a ló tulsó oldalára sem érdemes átesni. Ha egy nő meg egy férfi megy valahova, akkor azért érdemes eldönteni, hogy kell-e egyáltalán mindenkinek külön mennie (akár autóval, akár busszal), vagy megoldható, hogy az egyik felveszi a másikat út közben mert netán útba esik, vagy mert egy városban/faluban laknak. A lényeg ilyenkor igazából az, hogy ne húzzuk már le a másikat feleslegesen, tiszteljük már meg annyira, hogy a lehető legjobb megoldást választjuk, nem pedig azt, ami az egyiknek kész ráfizetés.

2020. jún. 9. 11:44
 35/37 anonim ***** válasza:
Igen az.
2020. jún. 9. 18:59
 36/37 anonim ***** válasza:
Felnőtt ember ne a másiktól várja már el a kocsit. Ha valaki kocsibúza akkor tegye le a jogsit és vezessen. De ne mástól várjuk el. Nőre és férfire is értem ezt.
2020. jún. 9. 19:56
 37/37 anonim ***** válasza:
alap követelmény
2020. jún. 9. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!