Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi alapján dől el,hogy ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján dől el,hogy ki milyen típusú pasikat vonz? Miért az igénytelen, elhízott, csúnya, nem értelmiségi pasiknak, vagy vénembereknek vagy házas pasiknak tetszem? Mi alapján tetszik meg nektek valaki?

Figyelt kérdés
Nagyon frusztrál, hogy egy normális kedves, okos, helyes, fitt pasi sem udvarol nekem. Mielőtt valaki nekem áll,hogy ronda vagyok, vagy kövér nincs így és igénytelen sem vagyok. Nem várok el olyat amit én nem tudok teljesíteni.

2021. ápr. 13. 19:36
1 2
 11/12 peca1000 ***** válasza:

Bepróbálkoznak, hátha.

Ha nem jön össze, írnak másnak, csúnyának, szépnek, mindenkinek.

Keress és írj a neked megfelelő paliknak, mert a jó pasikért kűzdenek a nők, nem várnak arra, hogy felfedezzék őket.

2021. ápr. 13. 23:30
 12/12 anonim ***** válasza:
68%

Nem a kisugárzáson múlik. A primitív, bunkó, gátlástalan férfiak (kortól függetlenül) mindenkinél bepróbálkoznak, aki él, mozog és nőnemű (vagy annak tűnik).

Nálam is egész életemben ilyen emberek nyomultak ismeretlenül, simán csak azért, mert csendes, visszahúzódó vagyok, nem mertem "flörtölni" senkivel, aki tetszett volna (pedig simán lehet, hogy én is bejöttem volna neki). Aztán megismerkedtem egy sráccal, aki annyira jól néz ki (és belsőre is annyira tökéletes), hogy el sem tudtam volna képzelni, hogy egyáltalán szóba állna velem és azóta is együtt vagyunk.

2021. ápr. 14. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!