Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen nőre vágyik egy húszas,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nőre vágyik egy húszas, értelmiségi, helyes, kedves srác? Nő,20.

Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 00:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Elsősorban legyen értelmes lány. Külsőre annyi, hogy azért legyen ápolt és csinos is, bár ez relatív kinek mi a szép. ÉS ami fontos, hogy ne olyan legyen amelyik egész nap otthon ül, és körmeit festegeti, hanem vegye ki a munkából ő is a részét. És lehetőleg tudjon főzni is.
2016. máj. 31. 01:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Miért pont csak értelmiségi? :D

Egyébként nekem annyi bőven elég, ha "normális" egy lány, vagy ez egy olyan dolog hogy adja magát hogy igen vagy nem, nehéz lenne körülírnom XD

2016. máj. 31. 01:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Ilyenre:

[link]

2016. máj. 31. 01:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Kedves, közvetlen, kifinomult, hűséges, kompatibilis humorérzékkel rendelkező, spontán, kommunikatív, intellektuális, művészlélek, szenvedélyes és kísérletező, érzelmes de nem érzelgős, jószívű, gyakorlatias - házias, gondoskodó.
2016. máj. 31. 01:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok helyes, de a többi szerintem illik rám. Egy olyasmi nőre vágynék, aki képes vagy legalább akar megérteni. Akin érzem, ha beszélgetek vele, akkor figyel rám és adott esetben érdeklődik is. Jellemre inkább a csendes, rendes, amolyan szolidabb megjelenésű. Fontos, hogy legyen egy belső értékrendje, ami lehetőleg eltér a nagy átlagtól. Jó ha van egy saját személyisége és egy intelligens ember. Jó, ha vannak céljai, látszik hogy tesz is értük és vannak hobbijai.

Külsőre nekem nem igazán fontos, hogy milyen. Nem tudok ideált mondani. Általában ha ránézek el tudom dönteni, hogy tetszik valaki vagy sem. És én nem feltétlenül a modell lányokat szeretem. Viszont nincs jelentőségem, mert több nőtől is megkaptam már, hogy csúnya vagyok.

2016. máj. 31. 02:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Igényeid azok vannak. Csak ha visszaszállnál a földre látnád, hogy a valóságban a 4 jelzőből jó ha kettő van meg. Ahogy az utolsó válaszoló is mutatja, csak az első kettő.
2016. máj. 31. 06:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy szexpartner, lelki társ, vagy a kettő együtt kell. Illetve különböző fétisek is befolyásoló tényezők lehetnek. Pl sokan az extrém kövérek kedvelői.
2016. máj. 31. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!