Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt szokott elmúlni a szerelem a párkapcsolataitokban?
off
A 3pontos első az egyértelműen férfi, és ez ne azt jelenti, hogy nem hiszek az aranyásók létezésében. Egyszerűen erőltetetten próbálja játszani az általa elképzelt fiktív nőt, eléggé egy dimenziós karakter. A wellnesz meg külön jellemző, kb minden második "mindenőilyenolyan" kérdésnél első helyen van a wellnesz, miközben az ismerősi körömben max egy nőről tudok, aki szereti és volt is.
"Biztosan imponál nekik, bár alapvetően leszarják.
Viszont amikor arról vitáznak, hogy ők mennyi kelenőek, akkor ezeket a leszart pasikat mindig előveszik hivatkozási alapnak. Hogy bizonyos ő tetszenek a férfiaknak." Itt az egyik válasza pl.
Mivel a kapcsolataimban elsősorban a szellemi, úgyismondhatom, a romantikus rész dominál, sajnos kb. egy hónap alatt ráunok az összes partneremre. Van, akire gyorsabban is. Attól kezdve, hogy nem csak vágyakozás, hanem beteljesült kapcsolat, attól kezdve elkezdem megismerni, és az ritkán jó tapasztalat.
Másfelől azonban igen kitartó vagyok akkor is, ha elmúlt a dolog romantikus része: ha jó a szex, akár fél évig is kihúzom zéró szellemi vonzalommal.
Egyszer azt mondta nekem egy bácsi, akinek panaszkodtam, hogy nem érzem jól magam a kapcsolatomban, hogy a statisztika szerint minden ivarérett férfira négy nő jut, szóval örüljek, hogy nekem épp sikerült kifogni azt az egyet.
Ezért aztán csak akkor szakítok pasival, ha
1, elalszom az ágyban, miközben rajtam matat;
2, semmiféle szexuális bizsergést sem érzek az ágyban;
3, jön valaki más, aki szellemileg vonz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!