Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő alatt szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt szokott elmúlni a szerelem a párkapcsolataitokban?

Figyelt kérdés
Jól érzitek magatokat akkor is, miután elmúlt a szerelem?
2021. ápr. 12. 16:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

off

A 3pontos első az egyértelműen férfi, és ez ne azt jelenti, hogy nem hiszek az aranyásók létezésében. Egyszerűen erőltetetten próbálja játszani az általa elképzelt fiktív nőt, eléggé egy dimenziós karakter. A wellnesz meg külön jellemző, kb minden második "mindenőilyenolyan" kérdésnél első helyen van a wellnesz, miközben az ismerősi körömben max egy nőről tudok, aki szereti és volt is.

2021. ápr. 12. 17:03
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
És valahol tényleg már a legalja, hogy kamu női kérdésekkel, válaszokkal próbálják a saját nyomorult elképzeléseiket alátámasztani.
2021. ápr. 12. 17:04
 13/18 anonim ***** válasza:
73%

"Biztosan imponál nekik, bár alapvetően leszarják.

Viszont amikor arról vitáznak, hogy ők mennyi kelenőek, akkor ezeket a leszart pasikat mindig előveszik hivatkozási alapnak. Hogy bizonyos ő tetszenek a férfiaknak." Itt az egyik válasza pl.

2021. ápr. 12. 17:06
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
A szerelem alapja egy kedves, aranyos nő. Enélkül off. Ha egy nő hozza a lágy női energiákat, ha odaadó, akkor 50 évig is működik. Sajnos ilyen nők nagyon kevesen vannak, a legtöbben csak önbizalom hiányból görcsösen kapaszkodnak. Majd alárendelődnek és nem értik miért dobják vagy csalják meg őket. Bárki bármit mond, egy kapcsolat érzelmi minőségét a nő határozza meg, a férfi meg követi.
2021. ápr. 13. 01:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A mi esetünk különleges a párommal. Nálunk nem is volt rózsaszín köd. Barátok voltunk előtte és ismetük egymást. Csak összeköltöztünk és elkeztünk párként élni. Így teljesen máshogy alakultak hosszabb távon a dolgok, mint az előző párjaimmal. Lassan 2 éve vagyunk együtt/élünk együtt. Nincs vita, nagyon szeretem, kialakult egy kapcsolat köztünk, és már szerelemmel szeretem, de nem úgy mint kamaszkoromban a pillangókkal. Ez egy sokkal nyugodtabb szerelem, ám nem is hullámzik. Előzőleg fél év után mindig jöttek elő a problémák, az, hogy megláttam az ideálisnak hitt szerelmemben az igazi énjét, ami nem egy tökéletesített kép a fejemben. Akkor voltak csalódások.
2021. ápr. 13. 08:31
 16/18 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem 3év után szokott el múlni a szerelem.
2021. ápr. 20. 01:05
 17/18 anonim ***** válasza:
62%

Mivel a kapcsolataimban elsősorban a szellemi, úgyismondhatom, a romantikus rész dominál, sajnos kb. egy hónap alatt ráunok az összes partneremre. Van, akire gyorsabban is. Attól kezdve, hogy nem csak vágyakozás, hanem beteljesült kapcsolat, attól kezdve elkezdem megismerni, és az ritkán jó tapasztalat.

Másfelől azonban igen kitartó vagyok akkor is, ha elmúlt a dolog romantikus része: ha jó a szex, akár fél évig is kihúzom zéró szellemi vonzalommal.

Egyszer azt mondta nekem egy bácsi, akinek panaszkodtam, hogy nem érzem jól magam a kapcsolatomban, hogy a statisztika szerint minden ivarérett férfira négy nő jut, szóval örüljek, hogy nekem épp sikerült kifogni azt az egyet.

Ezért aztán csak akkor szakítok pasival, ha

1, elalszom az ágyban, miközben rajtam matat;

2, semmiféle szexuális bizsergést sem érzek az ágyban;

3, jön valaki más, aki szellemileg vonz.

2021. máj. 25. 00:22
 18/18 anonim ***** válasza:
17. Én férfiként érzem ugyanezt.
2021. máj. 25. 19:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!