Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő alatt szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt szokott elmúlni a szerelem a párkapcsolataitokban?

Figyelt kérdés
Jól érzitek magatokat akkor is, miután elmúlt a szerelem?
2021. ápr. 12. 16:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
13%

Amikor már fogy a pénz, vagy rosszabb munkája van, és nem érzem hogy férfiként feltudok rá nézni, akkor gyorsan kiszeretek a páromból.

Nehéz ebben a világban igazi férfit találni, akire mindig fellehet nézni.

2021. ápr. 12. 16:10
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Béna próbálkozás, kedves 1-es férfi 😂
2021. ápr. 12. 16:16
 3/18 anonim ***** válasza:
14%

Szia 2-es!

Miért nálad miből van a szerelem?

Miből visz el kirándulni,moziba,wellneszbe,vagy miből vesz ajándékot?

Ehhez mindhez pénz kell,és akkor még nem is beszéltem ha összeköltözünk hol fogunk lakni,ha gyerekünk lesz, miből fogunk megélni.

Ehhez még több pénz kell.

26éves vagyok,lány önálló élettel,jó munkával.

2021. ápr. 12. 16:20
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Jaj hogy te a wellnesses pasi vagy ráadásul 😂😂
2021. ápr. 12. 16:22
 5/18 anonim ***** válasza:
71%
4# Nem, ez egy aranyásó/retardált.
2021. ápr. 12. 16:24
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

5# Utóbbi 😂

de lehet hogy aranyásó pasi?

2021. ápr. 12. 16:26
 7/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem múlik el véglegesen, csak hegyes völgyes lesz. Hol lent, hol fent.
2021. ápr. 12. 16:29
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
Az az igazi rózsaszín köd fázis fél-egy év alatt elmúlik. Már nem ugrik ki a szíved, ha várod, hogy jöjjön. Más, az tény, de nem rosszabb egyáltalán. Ez egy mélyebb dolog. Mi 5 éve vagyunk együtt, és miután elmúlt az az időszak, amikor ismerkedtek még, és pillangók repkednek a gyomrodban, utána jönnek a mélyebb dolgok, én úgy érzem, egyre mélyebb. Az emberek nem tudom, mit hívnak szerelemnek (talán azt a rózsaszín időszakot, nem tudom), de én ezt is annak nevezem, annak érzem. Nem olyan, mintha a legjobb barátom lenne, hanem a szerelmem. De, mint minden ember, úgy minden párkapcsolat is más. Mondják, hogy a szerelem szavatossági ideje 3-4 év. De ha megnézem mondjuk a 2. évünket, nem szeretem őt kevésbé, ugyanolyan kellemes a társasága, a szexuális életünk is rendben van, talán jobb is, mint előtte. Szóval a lényeg, hogy nem rosszabb, csak más. De biztos másabb egy 20, 40, 60 évig tartó kapcsolat is, mint egy 5.
2021. ápr. 12. 16:29
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi 6 éve vagyunk együtt, és még mindig tart a szerelem.

Annak aki azt mondja, hogy a pénzből van a szerelem, nem adok igazat. Volt olyan párkapcsolatom ahol a srác megismerkedésünk első fél évében jól menő cégnél dolgozott, habzsidőzsiztünk, majd a főnökét adócsaláson kapták, a céget felszámolták.

A srác depresszióba esett, nem volt sexuálisan sem a toppon, a munkakeresést feladta, majd újra megpróbálta, elutasítás után elutasítást kapott. Egy fagyira nem tudott meghívni, mert a tartalékait centire kikellett mérnie. Majd anyukámtól kért kölcsön... végig mellette voltam, szerettem, bíztattam 8 hónapon át. Aztán lett egy viszonylag jó állása, és a kitartásomat egy jó kis megcsalással hálálta meg.

Fontos a pénz, anélkül nem boldogul az ember, és igen, az anyagi biztonság ad egy pluszt a jövő tervezését illetően, de nem attól leszek szerelmes, hogy a párom bérpapírját nézegetem.

2021. ápr. 12. 16:43
 10/18 anonim ***** válasza:
98%

Én ezt az " elmúlik a szerelem" szöveget mindig hülyeségnek tartottam.

11 éve vagyunk együtt a férjemmel és igazi szerelemmel szeretjük egymást, ami az idővel csak erősödött, nem múlt el, nem lett kevesebb sem.

Ami elmúlik pár év alatt az sose volt igazi szerelem, max szexuális vágy, fellángolás.

2021. ápr. 12. 16:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!