Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha két fél vonzódik egymás iránt és még évekkel később is, mikor ismét felvették egymással a kapcsolatot, továbbra is megvan a kölcsönös vonzalom úgy, hogy egyéb okok miatt megszakították a kapcsolatot egymással, akkor ez mi? Vágy, vagy szerelem?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 14:30
11/12 anonim válasza:
Mikor volt köztetek valami? Hány éve? Akkor titulálta fellángolásnak? Most mind mond?
Egy fellángolás is képes újra lángolni szerintem. A lángot pedig én összekötném a vággyal.
A szerelem szerintem nem múlik el. Ha évekig elvoltál nélküle és élted a világodat, akkor nem gondolnám annak, persze alakulhat még úgy is...
12/12 anonim válasza:
Ő csak elővett valakit, akiről tudta, hogy odavan érte és könnyű lesz újra vele. Ebben csak te reménykedsz, hogy több lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!