Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretném őt de nem tudunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném őt de nem tudunk kijönni egymással?

Figyelt kérdés
Van egy nő aki nagyon tetszik nekem. És biztos én is bejövök neki mert régebben sokszor flörtölt velem, szinte már kérte volna hogy feküdjek le vele én akkoriban még gátlásosabb voltam mert voltak testi hibáim amiket sikerült megoldanom. De a legfőbb gond az ebben az egészben hogy alapvetően nem tudunk egymással kijönni. Sok a haragos időszak köztünk amikor egy szót sem szólunk. Valamiért úgy érzem mégis hogy valami vonz benne. Sok közös dolog van bennünk, ugyanazokat a dolgokat szeretjük csinálni. Ugyanúgy ítélnek meg mindkettőnket az emberek. De valami miatt mégsem tudunk együtt működni. Azt tudom hogy dühös volt rám amiért nem ütöttem le a labdákat amiket dobált a szexualitással kapcsolatban de valami más a fő probléma. Hogy lehet így dűlőre jutni? Elegem van ebből a bolondságból mert sehová sem vezet. Szeretném ha közel tudnánk kerülni végre egymáshoz a háború helyett. Mit tehetünk?
2021. jan. 27. 09:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hogyan kell, miként kell a cicuskával Tévézgetni.
2021. jan. 27. 10:29
 2/16 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de nem értem ezt most
2021. jan. 27. 10:36
 3/16 anonim ***** válasza:

Őszintén beszéljétek át, hogy kit milyen sérelem ért, és próbáljatok rá megoldást találni. Itt csakis ez működik.

Biztos vannak tüskék mindkettőtökben, és emiatt megy az állóháború.

2021. jan. 27. 12:39
 4/16 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok?
2021. jan. 27. 13:03
 5/16 A kérdező kommentje:
33 és 42
2021. jan. 27. 14:39
 6/16 anonim ***** válasza:
A nő az idősebb? Szerintem köztetek csak szexuális feszültség van. Nem kapta meg, amit akart. De ha kapcsolatot akarsz valakivel, ne olyannal kezdj, akivel már az elején nem tudtok dűlöre jutni. Amúgy, azt lehet tudni, milyen testi hiba áll útjába annak, hogy megszexeld? Ő ezt láthatta? Nem egészen értem.
2021. jan. 27. 15:37
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen ő az idősebb. A férjével úgy élnek kb mint a lakótársak. A testemmel az volt a gond hogy fogynom kellett mert szégyelltem magam. Nem tudnék vele komoly kapcsolatba lépni ez számomra is egyértelmű. Nem is egy bomba nő de számomra mégis az és kívánom nagyon őt.
2021. jan. 27. 16:34
 8/16 A kérdező kommentje:
3#. Nagyon jót írsz ezt gondolom én is de ő erre képtelen. Arra képtelen hogy őszintén beszéljen ezekről és beismerje a hibáit. Csak ezek után lehetne valamit építeni abból amink van ki tudja mi lenne az de ez kéne az előrébb jutáshoz. Én egymagam hiába akarom ezt ha ő nem. Folyton úgy viselkedik x hónapnyi háború után mintha mi sem történt volna. Meg sem beszéli csak a szőnyeg alá söpri és mosolyogjunk újra egymásra. Ez nem konfliktus kezelés...
2021. jan. 27. 16:53
 9/16 A kérdező kommentje:
Sokszor ideges a közelemben és utálja ha más nő megszólít engem és beszélgetünk. Látom rajta hogy a beleit kihúzná a másik hölgynek.
2021. jan. 27. 17:10
 10/16 anonim ***** válasza:
Hát, ő valószínűleg így így rádmászott volna. Mondjuk, ha férjes, az gázos, hiába sz*r a kapcsolatuk. Lehet, hogy csak ezért flörtölt, hogy legyen egy kis izgalom. Ha szabad lenne, az úgy más lenne.
2021. jan. 27. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!