Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretném őt de nem tudunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném őt de nem tudunk kijönni egymással?

Figyelt kérdés
Van egy nő aki nagyon tetszik nekem. És biztos én is bejövök neki mert régebben sokszor flörtölt velem, szinte már kérte volna hogy feküdjek le vele én akkoriban még gátlásosabb voltam mert voltak testi hibáim amiket sikerült megoldanom. De a legfőbb gond az ebben az egészben hogy alapvetően nem tudunk egymással kijönni. Sok a haragos időszak köztünk amikor egy szót sem szólunk. Valamiért úgy érzem mégis hogy valami vonz benne. Sok közös dolog van bennünk, ugyanazokat a dolgokat szeretjük csinálni. Ugyanúgy ítélnek meg mindkettőnket az emberek. De valami miatt mégsem tudunk együtt működni. Azt tudom hogy dühös volt rám amiért nem ütöttem le a labdákat amiket dobált a szexualitással kapcsolatban de valami más a fő probléma. Hogy lehet így dűlőre jutni? Elegem van ebből a bolondságból mert sehová sem vezet. Szeretném ha közel tudnánk kerülni végre egymáshoz a háború helyett. Mit tehetünk?
2021. jan. 27. 09:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem érdekel hogy férjes. Ha tönkrement minek erőltetni főleg ha hiányzik neki a szex. Nem ismerem a férjét így nekem nem gond. Haver és barát nőjével nem csinálnék semmit de ebben a helyzetben igen
2021. jan. 27. 19:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor csak egy dolgot tehetsz, nyíltan kimondod neki, hogy mizu.
2021. jan. 27. 19:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodtam hogy majd elkezdek arról beszélni úgy hogy ő is hallja hogy mennyire meg vannak bolydulva a hormonjaim mert állandóan szexelhetnékem van és kéne valakit gyorsan keríteni... Hátha kap az alkalmon :)
2021. jan. 27. 20:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor konkrétan megbeszélve nincs semmi, hogy akarnátok egymástól valamit, vagy hogy mit akarnátok egymástól? Le kellene ezt tisztázni. Őszintén beszélni egymással. Nem csak kerülgetni egymást, és figyelni meg kombinálni. Egyszer egyikőtöknek el kell kezdenie ezt a nyílt beszédet.
2021. jan. 28. 13:42
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen igen de ő a többségi részvényes úgymond ebben a sztoriban mert neki van több sara
2021. jan. 28. 14:18
 16/16 anonim ***** válasza:
De te meg a férfi, lehet nem akar/mer konkrétan kezdeményezni. Indíts úgy, ha szabad lennee...
2021. jan. 28. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!