Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz, ha a nő csak úgy rá ír a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a nő csak úgy rá ír a férfira?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel ugyanazt a sportot űzzük versenyszerűen. Még sosem találkoztunk, de rám írt instán, mert látta, hogy én is szenvedélyesen szeretem ezt a sportot.. igazából egy sztorimra reagált és elkezdtünk beszélgetni. Nagyon jól elbeszélgettunk a sportról. Innentől kezdve kb minden insta sztorimra reagált és mindig beszélgettünk -hol kicsit, hol sokat (néhány naponta 1-2 hónapon át). Én is reagáltam a sztorijaira, kölcsönös volt. Egy idő után flörtölni kezdett velem és bevallotta, hogy úgy gondolja, különleges vagyok. Mondtam hogy kölcsönös. De kb innentől kezdve én nem tettem ki sztorikat és az övéire sem reagáltam. Elég sok minden történt az életemben (munkavaltas, rokonok, betegség stb). Így hogy nem tettem ki sztorit, nem is keresett, én sem őt már 1 hónapja. Szerintetek örülne, ha csak úgy ráírnék? Őszintén, nem akarom, hogy csak a sztorik miatt beszélgessünk. De félek csak úgy ráírni, mivel nem adta egyértelműen a tudtomra, hogy mit akar..akar-e egyáltalán beszélgetni, ismerkedni. Mindig egy ürüggyel írtunk a másikra (sztori, segítségkérés..). Egyikünk sem mutatta ki igazán, hogy mik a szándékai. Meg azt sem tudom, hogy írhatnék rá, hogy indíthatnék, mi az amire rákérdezhetek anélkül hogy sok lennék...
2021. ápr. 8. 22:14
 1/2 anonim ***** válasza:
82%
Írjál rá, mit veszíthetsz? Írj neki egy rövid összefoglalót, hogy mirét tűntél el egy hónapra és érdeklődj felőle, hogy van, mi történt vele, stb.
2021. ápr. 8. 22:17
 2/2 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem szimplán kérdezz rá mi van vele, hogy van ezekben a nehézkes időkben, ne kezdj magyarázkodni. Ha újra beszélgetésbe elegyedtek, akkor meg lehet úgyis beszélni, hogy mi történt.
2021. ápr. 8. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!