Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Jobban felnéztek egy olyan férfira, akinek nincs bűnözői múltja? Vagy inkább legyen, mert az férfiasabb? F/44
Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 11:00
3/15 anonim válasza:
Mondd, hogy a 44 elirás, és 14 vagy! Ennyire ostoba nem lehetsz..
4/15 anonim válasza:
Szóba se állnék egy volt sittessel
5/15 anonim válasza:
A nők szokás szerint itt fognak ferdíteni megint, hogy "jajj én biztos nem". De a valóságban ahol én élek több ex-sittesnek meg drogos, verekedős kutyának van nője mint bármelyik becsületes, rendes embernek. Utóbbi túl unalmas nekik.
6/15 anonim válasza:
Már ne haragudj, de milyen nőik vannak? Gondolom nem tanárnők, orvosnők, ügyvédnők stb... :)
7/15 anonim válasza:
#5: és milyen nõik? Valami retek alja vagy igényes, értelmiségi nők?
8/15 anonim válasza:
Nekik is megvannak a női megfelelőjük. Zsák a foltjàt.Ettől még nem lesznek irigylésre méltók.
9/15 anonim válasza:
Nekem a volt 4 parom közül 2 ült, de csak par napot verekedes miatt.
Ettöl nem lesz se ferfiasabb, se ferfiatlanabb.
Idiota kerdes.
De te F/44 csak ilyen ostoba kerdeseket tudsz feltenni
10/15 anonim válasza:
Addig szexi nekik, amíg jó kocsi, sok nyaralás és temérdek lóvé az eredménye. Bezzeg, ha már beszélőre kell járni a Venyigébe, lanyhul a szerelem. ;-D
Tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!