Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny volt egy másik férfira! Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Az egyik fiú barátommal voltam ma az egyetemen, és egy fiú csoporttársam rám köszönt mosolyogva, és ez nem tetszett a barátomnak. Bejövök neki? :O2020. febr. 27. 21:34
1/4 anonim válasza:
Igen, de vigyázz vele, mert extrém féltékenység nem vezet jóra.
2/4 anonim válasza:
Ha nem a parod és mar féltékeny akkor mit tenne ha a felesége lennèl? Megfojtana? Vagy kinyírnà a masikat?
3/4 A kérdező kommentje:
Nem dühös volt, inkább szomorú, vagy nem is tudom. De akkor ezekszerint bejöhetek neki? Mert nekem is tetszik ő
2020. febr. 27. 23:23
4/4 anonim válasza:
Persze, bejössz neki. Úgyis ezt akarod hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!