Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a pasinak, hogy többet érzek iránta?
Figyelt kérdés
30+os, én 25+, munka kapcsán szoktunk hetente-kéthetente találkozni, de nem vagyunk közvetlen munkatársak, nem egy cégnél dolgozunk. Tudtommal szingli, bár erről nem beszéltünk sosem. Nonverbális jeleket adok neki: mosolygok rá, extra segítőkész vagyok vele, egyszer meg is dicsértem, hogy milyen jól áll neki egy ruhadarab. Mit tegyek, hogy teljesen egyértelművé váljon neki a szándékom?2021. ápr. 7. 13:20
1/17 anonim válasza:
Hívd el valahova, vagy vegyél neki valamit.
2/17 A kérdező kommentje:
3 hónapja ismerjük egymást. Jelenlegi korlátozások mellett maximum sétálni tudnám elhívni. Nem ismerem még annyira, hogy fixen tudjam, minek örülne.
2021. ápr. 7. 13:28
3/17 anonim válasza:
Nem kell ilyen komoly dologgal kezdeni. Vegyél neki valamit a büfében. Arról már csak van fogalmad, mit szeret?
4/17 anonim válasza:
Én ráírnék facebookon és ott puhatolóznék, hogy mi a helyzet, van-e esélyem. Nem égetném be magam azzal, hogy pasinak veszek valamit.
5/17 A kérdező kommentje:
A munkahelyemen nincs büfé. Eddig nagyrészt munkáról beszéltünk,így nem sok személyes dolgot tudok róla. Facebookon ismerősöm, Instán is követjük egymást, mivel indítanád a beszélgetést?
2021. ápr. 7. 13:48
7/17 A kérdező kommentje:
Ez a létező legrosszabb beszélgetésindítás szerintem. Úgyis azt írja rá mindenki, hogy megvagyok, nincs semmi különös.
2021. ápr. 7. 14:10
8/17 anonim válasza:
Akkor egyelőre egy kedves kolléga vagy, mivel nem ismer, ne várd tőle, hogy ennél többet feltételezzen.
Vegyed fel messengeren, beszéljetek munkaidőn kívül. Ez már elég jó jel. Utána felveted neki, hogy találtál egy érdekes, de könnyű túraútvonalat, nem jönne-e el veled megnézni.
9/17 anonim válasza:
Szerintem az illető nem veszi észre benned a nőt... tehát ne erölködj.
10/17 anonim válasza:
Írj neki egy posztjával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!