Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk ti egy lany kedveert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti egy lany kedveert maradnatok egy adott orszagban?

Figyelt kérdés

Van egy srac akivel mar tobb eve ismerjuk egymast es egy honapja fordult komolyabbra a dolog. Viszont most 3 honapra hazakoltozik a szulovarosaba. Eddig csak csokoloztunk, legutobb azt mondta h kell meg 2-3 alkalom mire a kovetkezo szintig eljutunk, viszont ez majd csak akkor lesz ha ujra Magyarorszagra jon..ezzel alapbol nincs is baj, hisz tudok ra varni es tenyleg nagyon fontos nekem. A baj csak azzal van h multkor egy olyat is kiejtett a szajan h ha itt lejar a szerzodese (azaz jovore) akkor lehet h vissza koltozik a szulovarosaba, hisz ugysem koti ide mar semmi..na en ettol nagyon elszomorodtam, mert en vele szeretnek tervezni a kesobbiekben es mikor mondtam neki h “de en itt vagyok” nem erkezett ra semmi valasz..

Annyit meg tudni kell h 8 eve koltozott Magyarorszagra, szoval nem ertem ha olyan fiatalon tavol tudott lenni a csaladjatol, most igy hirtelen miert akarna vissza koltozni? Vagy ez csak egy teszt volt h igy is kitartok mellette meg h most is jo par honapig kulon leszunk?

Az elkovetkezo 1 ev alatt szerintetek sikerul majd annyira magamba bolonditanom h meggondolja magat es maradjon a kesobbiekben?

Alapbol eleg felenk es keves az onbizalma is, pedig am nem lenne ra oka..mert sztem egy szuper pasi es oda meg vissza vagyok erte.

22L

2021. ápr. 2. 14:12
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is az idő majd megoldja ezt a kérdést.
2021. ápr. 2. 14:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, HA:

- Meg tudnék ott élni.

- Normális a hely. (Időjárás, biztonság,...)

2021. ápr. 2. 14:56
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Én így inkább nem mennék bele a kapcsolatba, a folytonos bizonytalanság nem egy kellemes dolog. Itt most 50-50, vagy marad, vagy megy. Én erre nem vesztegetnék el egy évet az életemből, ha végül haza fog menni. De te tudod, neked megéri-e várni arra, hogy mi lesz.
2021. ápr. 2. 14:58
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Magyarorszagon maradni szerelembol sem.
2021. ápr. 2. 15:03
 5/9 Noren1989 ***** válasza:
Hàt vàrja otthon az asszon!!
2021. ápr. 2. 16:37
 6/9 anonim ***** válasza:
26%
Én maradnék. A szerelemnél nincs magyobb erő. Ha ő is olyan érzelmes típus mint te, akkor alap, hogy maradni fog. De esetleg te is mehetnél vele. Valjuk bá észak koreán kívül kb bárhol jobb mint itt.
2021. ápr. 3. 09:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#6 igen? Afrikában, Dél-Amerikában és Ukrajnában, Fehéroroszországban jobb? Na meg a Közel-Kelet sem egy túl jó választás, kivéve persze Dubai és környéke. Én csak olyan országba mennék a szerelmem után, ahol amúgy is szívesen élnék. Mert azt se felejtsük el, hogy a szerelem elmúlik és a végén lehet úgy leszel vele, hogy elk_rtad az életed, mert olyan országba mentél ki, ahova nem kellett volna.
2021. ápr. 3. 10:39
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy mi nem tudhatjuk, hogy a pasid itt maradna-e a kedvedért, ezt csak ő tudja. Bár a reakciójából ítélve ne nagyon reménykedj.
2021. ápr. 3. 10:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Magyarorszagrol lenne szo, es Romaniaba menne vissza ha ugy alakul.
2021. ápr. 3. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!