Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vele maradnátok, ha nagyon jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele maradnátok, ha nagyon jó vele, de így "alul" választotok?

Figyelt kérdés

Elvált 40-es nő vagyok egy kiskorú gyerkőccel. Van saját felújított lakásom, autóm, egész jó munkahelyem. Külsőm alapján szexinek, szépnek szoktak mondani, személyiségemre, hogy normális, értelmes vagyok. Egy éve van egy kapcsolatom egy nálam jóval fiatalabb férfival. Randik alapján igényes és értelmes embernek ismertem meg. Meglepő volt, hogy nagyon élvezem a vele töltött időt minden szempontból. Mindenki mondja, milyen szépen bánik velem. Sok szeretetet, segítséget kapok tőle. Ilyen kapcsolatra vágytam mindig. Viszont ő a covid miatt elvesztette az állását hónapokkal ezelőtt, és ez nem is zavarja. Feléli épp azt a kevés tartalékát, ami van neki. Én nagyon sokat dolgozom, ő pedig szinte egész nap otthon fekszik vagy gépezik. Nekem ez kiábrándító. Fiatal, életerős férfi, de neki egyik állás sem felel meg, vár a tökéletesre. Nem élünk együtt, de így a randikon anyagilag többet vállalok, és ez nekem teher és lelomboz.

Emiatt hogy terezhetnék vele közös jövőt? Nem akarok magam maradni, de eltartani nem fogok egy férfit. De ő az első, akivel igazán boldog vagyok, aki inspirál, aki mellett fejlődöm és aki szinte a gondolataimat is tudja.

Mit tennétek a helyemben?

2021. márc. 16. 00:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Beszélnek vele...
2021. márc. 16. 00:07
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy 1 éves kapcsolatnál már simán fel lehet ezeket hozni, szerintem beszélj vele.
2021. márc. 16. 00:11
 3/21 anonim ***** válasza:
90%

Döntsd el, hogy egy társat akarsz, vagy boldognak lenni, amíg tart.

A fiatal szerető nem kapcsolatra való, soha nem is volt.

Beszéld meg vele, hogy te keresnél azért mellette egy férjet is magadnak, de csak ezért ne rakd ki, legfeljebb, ha nagyon próbál anyagilag lehúzni.

2021. márc. 16. 00:11
 4/21 anonim ***** válasza:
47%

Felélné a tartalékait. Te beosztanád helyette, mi? :P

Mondjuk megértem, de ez nem így működik.

2021. márc. 16. 00:12
 5/21 A kérdező kommentje:

Próbáltam beszélni, de kifogásokat keres, meg hogy ha vége lesz a covid helyzetnek, akkor jobb lehetőségei lesznek...

Nem húz le, erre igyekszik vigyázni, de óhatatlanul mégis megesik, mert mivel neki nincs bevétele, rám hárul több.

Nem szerető, ez egy felvállalt kapcsolat. Szóba jött, hogy majd össze költözhetnénk. De így a párkapcsolat is fura.

2021. márc. 16. 00:19
 6/21 anonim ***** válasza:
78%

De, szerető, akkor is, ha kapcsolatnak tekintitek.

Nincs jövője, erről szól ez a kérdés, de jól érzed magad vele, erről szól a szerető, nem arról, hogy milyen címkét ragasztasz a köztetek lévő viszonyra.

Még azon is kiakadsz, hogy te fizeted a vacsit, szerinted lesz ebből olyan, hogy majd felnézel rá, mint férfire?

Ő egy élmény, akire áldozni kell és élvezni, de nem belelátni többet, mint ami, akkor sem, ha felépítettetek rá egy illúziót, ami a jelek szerint még csak nem is a külvilágnak szólt, hanem neked.

2021. márc. 16. 00:29
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Mit tennék? Elbeszélgetnék vele, hogy mik a közeljövőbeni tervei és hogyan képzelné el velem a későbbiekben a kapcsolatot mind lelki, mind anyagi téren is. Ha azt a választ adja, hogy majd csak lesz valahogy, akkor elköszönnék tőle, mert akkor összeköltözés után valószínűleg csak lehúzni akarna és beülni a jóba. Elvált, gyermekes nőként én sem tartanék el plussz egy férfit is a gyerekeimen kívül, mert onnantól frusztrált lennék. 39N
2021. márc. 16. 00:30
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mondd meg neki, hogy amíg nincs jobb lehetőség, keressen valamit ideiglenesen. Nyilván azért olyat, ami nagyjából megfelel neki, de nem lehet arra várni, hogy majd ha vége a covid-nak, akkor talál és addig meg csak ül otthon.

Legalább nem akar szándékosan lehúzni, az is valami. Mivel jól megvagytok, kár lenne amiatt veszni hagyni, mert elvesztette a munkáját és most nem csinál semmit. Ha van esély, hogy összekapja magát, akkor szerintem még várj és majd meglátod, hogy hogyan alakul az ő élete és a ti kapcsolatotok. Azért legyél türelmes, ha látod, hogy tényleg igyekszik, kellhet egy kis idő, amíg talál valami elfogadható munkát, de abban igazad van, hogy nem mehet ez így addig, amíg fel nem éli minden tartalékát.

Szóval beszélj vele újra és tisztázzátok a helyzetet.

Mennyi ideje munkanélküli amúgy? Az se mindegy azért, hogy 2-3 hónapról van szó vagy lassan egy évről.

2021. márc. 16. 00:31
 9/21 anonim ***** válasza:
64%

eléggé egyértelmű, hogy nem fogsz belőle aput faragni.

ha pedig mégis előjönnél ezzel, vagy jönne az üljünk le beszélgetni rész, akkor meg kakukk.

szóval kezeld a helyén ezt a kapcsolatot, ahogy az egyik válaszoló is írta.

élvezd amíg tart, élvezd hogy olyan amilyen és ne láss bele többet.

2021. márc. 16. 00:45
 10/21 anonim ***** válasza:
78%

Minden randin szexeljetek. Az ingyen van. Illetve venni kell egy parszsz forintos ovszert vagy inkabb egy gyujtodobozosat.

Tartsd meg addig laza kapcsolatra,amig nem hajlando dolgozni. Semmikepp se koltoztesd magadhoz az ingyenelot. Gondolom nem akarod eltartani 😂

2021. márc. 16. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!