Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan választotok barátnőt? Hogyan választjátok ki hogy kivel akartok kapcsolatot kezdeményezni?
Ránézek, tetszik, jöhet.
Ez persze nagyon le van sarkítva, de ennyi a lényeg. Legfontosabb persze, hogy lássak benne valamit, valami többet mint a külcsín. Ez persze meg "nesze semmi, fogd meg jól", ám tudom, hogy a lányok is ugyanígy választanak.
Nem kell, hogy a legszebb legyen, olyan úgysem létezik és nem is fogok tudni egy szép, üres burokba beleszeretni úgysem.
Lehet, hogy csak beképzelem, de nagyjából ha ránézek valakinek az arcára, akkor be tudom lőni a személyiségét. Eddig ritkán tévedtem.
Ha olyan személyiségre szerintem, ami nekem megfelel nagyjából, akkor jön a következő szakasz, ahol megpróbálom jobban megismerni és ha nem csalódok benne, akkor jöhet a kapcsolat (ha ő is benne van).
Volt már olyan lány, akiért odáig voltam és mások szerint nem volt egyáltalán szép...
Kb vagy 30 oldalnyi levelem van már itt gyakorin ezzel kapcsolatban. Kérlek ne kérd, hogy foglaljam össze és előtte mg dolgozzam is ki.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!