Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire viselitek könnyen, ha a párotoknak sok dolga van? Elfogadnátok, hogy emiatt a párotok sokszor/mindig fáradt, és kevés a szabadideje, tehát kevés időt töltötök együtt? Vele maradnátok?
Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 16:12
1/9 anonim válasza:
Persze, inkább mint hogy lusta dög legyen. Dolgozz, tanulj, foglald le magad te is .
N
2/9 anonim válasza:
Kérdés, hogy mi a célja vele, és mennyire normális, amit szeretne, mennyire ez az egyetlen lehetőség.
Pl. Ha a párom milliárdos lenne és ennek ellenére heti 80 órát dolgozna,
mert munkafüggő, akkor nyilván rosszabbul viselném, mintha a férjem azért teszi ezt, mert vettünk egy házat, aminél a hitelt vissza kell fizetni, mert különben az utcára kerülünk.
Egyfelől a másodiknál van rá esély, hogy néhány éven belül kevesebb lesz az idő, másfelől jobban megértem, hogy miért fontos neki.
3/9 anonim válasza:
Attól függ miért fáradt, mennyire kevés ideje jut rám és mi várható a jövőben? Heti 1 óra biztosan kevés lenne hosszú távon, főleg ha akkor se tudunk semmit csinálni, mert fáradt, viszont ha időszakosan vannak húzósabb napjai teljesen belefér, elfoglalom magam.
4/9 anonim válasza:
Ha ideiglenes (pár hónap) akkor megértem. Mindig van olyan életszakasz amikor jobban odakell tenni magunkat, vagy csak összejönnek dolgok. Ha ez konkrétan az életstílusa, oda pedig minek kellek én?
5/9 anonim válasza:
El tudnám fogadni. Mert én is olyan ember vagyok, akinek sok terve van. Másrészt, ha két ember szereti egymást, mindig tudnak egymásra időt szakítani.
6/9 anonim válasza:
Ja mert Magyarországon annyi jó fizetésért keveset kell dolgozni csak a csúnya munkamániások akkor is dolgoznak ha nem kell, fúj szóba se álljatok az ilyenekkel.
7/9 anonim válasza:
Keveset szexöl az a legíny. Az lösz itten a baj, nem is az idő.
8/9 moozygoo válasza:
Elfogadnám, ha azért tudnánk beszélgetni és időnként néha valamit közösen csinálni.
9/9 anonim válasza:
Ha marad rám ideje, akkor már mindegy mennyi. Akármennyi jobb mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!