Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elfogadnátok együtt a párotokkal?
tegyük fel ismerkedtek egy új fiúval/lánnyal ( leginkább fiúk véleményére lennék kíváncsi)
és a lánynak van 1 vagy akár több szoba kutyája , olyan aki vele is alszik az ágyba, azaz veletek aludna a kutya is ( ilyen 2-3 kilósra gondolok)
ti elfogadnátok vagy inkább hagynátok a kapcsolatot?
Hát én a kutyával való alvást annyira nem preferálnám, mert akár mennyire is bent tartott állat nem a leghigiénikusabb vele egy ágyban aludni. Engem nem zavar, ha bent van és szobatiszta.
De nekem azért alap dolog, hogy az ágyba ahol alszom nem megy és az asztalra sem ahol étkezem.
Én nem fogadnám el. A lakásban alhat kutyafekhelyben de nem jöhet az ágyba,nem mehet a konyhába !!
Szeretem az állatokat de vannak szabályok nálam.
Vagy ha nincs szerencséd és belezúgsz olyanba aki allergiás a kutyaszőrre/macskaszőrre?
Akkor mi a szitu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!