Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elfogadnátok együtt a párotokkal?
tegyük fel ismerkedtek egy új fiúval/lánnyal ( leginkább fiúk véleményére lennék kíváncsi)
és a lánynak van 1 vagy akár több szoba kutyája , olyan aki vele is alszik az ágyba, azaz veletek aludna a kutya is ( ilyen 2-3 kilósra gondolok)
ti elfogadnátok vagy inkább hagynátok a kapcsolatot?
Nalunk is velem alszik a kutya. Parom elfogadta es szeret vele aludni mikor en ejszakas vagyok :D mar az elejen felhoztam a temat, es megkerdeztem hogy hogy all a kutyakhoz illetve ahhoz hogy lakasban van es velem alszik, mivel tudom hogy van akit zavar (volt ilyenre is pelda)
Imadjak egymast szerencsere.
Nem, nem fogadnám el.
Egyébként állat az "ami" és nem "aki", oks? :)
Fuuu ,nem,soha. Alap,hogy innoCid vagy hasonló oldattal töltött tálcába lépjen amikor hazaér,hogy a cipője steril legyen,majd a sterilizáló kamrán jöjjön á,ahol leveti a kinti ruháját ezután Bradoderm-el fürödjön meg és ezután jöhet a lakásban tovább,hogy megöleljen és puszit adjon. Nehogy már a lakásba behozza a kinti szutykot,a cipő talpra ragadt,megszáradt köpetet,hányadékokat ,testnedveket,vizeletet. A ruháján,bőrén a sok igénytelen ember szutykát. Neeem. Kutya így teljesen kizárva. 😁😁😁
Na és akkor most:
Van kutyánk,3-4kg-os ,velünk alszik. Naponta takarítok,a fentebb említett fertőtlenítőszerek jó barátok,napi használatban. És.. számomra egy ember,aki nem képes megfelelően kezet mosni vagy akár sehogy (ez a jellemző) wc használat után ,sokkal undorítóbb mint egy kutya. Az,amelyik nem tisztálkodik,nem fürdik ,meglehet rohadni mellette a kanszagtól,meg a segg+húgy+izzadságszagtól,na az űberel minden kutyát.
#26 vagyok
Egyébként imádom a kutyákat, kábé az ágy az egyetlen hely, ahol nem bírom elviselni. (na jó, még a konyhapult és az étkezőasztal, de oda kisebb eséllyel megy fel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!