Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak tényleg nem alakul ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak tényleg nem alakul ki kötődés nálatok szex után?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasni, hogy csak a nőknél, mert ilyen-olyan hormonok termelődnek.

Én eddig azt tapasztaltam, hogy ragaszkodóbb lesz a másik fél az első szex után már, de kíváncsi lennék, hogy felnőtt férfiak hogyan élik meg az első együttlétet.

Természetesen olyan esetekre gondolok, ahol már a kémia eleve működött, tehát nem egy véletlen este volt.

Illetve volt-e olyan, hogy nem terveztétek tovább, mégis szex után jöttél rá, hogy több lesz belőle.

2021. márc. 29. 00:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is világ életemben abban a hitben éltem, ha hamar megkap srác, akkor vége.

Aztán most nyáron, 2 hónapig beszélgettem online egy sráccal, és végül sátrazni mentünk találkozóként (egyértelmű volt hogy mit érzünk, de ez nem lett kimondva).

Nekem előtte másfél évig nem volt kapcsolatom, és elég magányosnak éreztem magam. Gondoltam a fenébe is, lesz ami lesz, hiányzik a szex.

Azt mondta addig is erősen érzett valamit irántam, de mikor megcsókoltam (és abból szex lett), teljesen belém szeretett.

Pedig féltem hogy így nem lesz jövője, és elhamarkodtam, de nem. Ő valmi érdekes kivétel lehet, mert azóta már össze is költöztünk, és a mai napig is oda van értem meg vissza.

Ilyenről amúgy még életemben még csak nem is hallottam. De velem megtrörtént.

2021. márc. 29. 08:02
 22/29 anonim ***** válasza:
92%

Én is azt tapasztaltam, hogy aki szerelmes lett belém, az a jó szex után (de nem amiatt!) lett az.

40/N

2021. márc. 29. 08:59
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Én már ezt az "odaadja magát" dolgot sem értem. Ha a haverod kölcsönadja a kocsiját, az szívesség. A szex nem az, jó esetben.
2021. márc. 29. 11:48
 24/29 anonim ***** válasza:
65%
Nem éreztem első szex után semmit, konstatáltam hogy milyen volt de nem okozott szerelmet vagy bármit.
2021. márc. 29. 14:22
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Ember függő, de a férfiak ha pár szex után hanyagolnak akkor tuti nem te kellesz. Van akinél a be teljesedés következő szintre tesz , van akinek a végét jelenti.
2021. márc. 29. 15:25
 26/29 anonim ***** válasza:
Abszolút nem alakul ki, mert ez marha kevés hozzá. Ha meg igaz lenne, nem nyígnának ennyien, hogy szex után dobva lettek és csak annyi volt.
2021. márc. 29. 15:28
 27/29 A kérdező kommentje:

Mint írtam olyan esetekre gondolok, ahol eleve van kémia. Tehát nem egy diszkóban összeugrottunk dolog, hanem már ismerik egymást, tudják hogy vonzódnak egymáshoz

Nem feltétlen szerelemre gondoltam, de kötődésre

2021. márc. 29. 15:31
 28/29 anonim ***** válasza:
A kémia ott is megvan, mert az kell a szexhez. Az ugyanaz, vonzódás, ennyi. Ha ismertem is előtte, nálam csak ez nem adott hozzá semmit, hogy több is kelljen, ha addig nem kellett.
2021. márc. 29. 15:34
 29/29 A kérdező kommentje:
28 Értelek. Nálam ez is volt az is volt. De minél erősebb volt a vonzalom annál biztosabb volt a kötődés kialakulása. Van szex simán érzések nélkül de ahol már megveszel a másikért, főleg ha kicsit elhúzzátok, ott nekem érzések lesznek.
2021. márc. 29. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!