Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak tényleg nem alakul ki kötődés nálatok szex után?
Mindenhol azt olvasni, hogy csak a nőknél, mert ilyen-olyan hormonok termelődnek.
Én eddig azt tapasztaltam, hogy ragaszkodóbb lesz a másik fél az első szex után már, de kíváncsi lennék, hogy felnőtt férfiak hogyan élik meg az első együttlétet.
Természetesen olyan esetekre gondolok, ahol már a kémia eleve működött, tehát nem egy véletlen este volt.
Illetve volt-e olyan, hogy nem terveztétek tovább, mégis szex után jöttél rá, hogy több lesz belőle.
#10: Én meg nem jöttem még össze szőke csajjal. Tehát, a szőke csajoknak nem lesz kapcsolata?
Ettől futok ki ezen az oldalon a világból... A többség úgy jön fel, hogy megnézi csak a saját életét és az alapján idedob pár tapasztalatot, általános érvényű igazságként. Ha nekem több ismerősöm is jött már össze első randis szex után a másikkal, akkor mégis hogy mondhatod azt, hogy ez számít? NÁLAD számít. Másnál nem feltétlenül. Sokaknál nem.
Az meg, hogy a #8-as válaszom 0%-on áll. Jézusom. Van egyáltalán értelme ide írni vagy az átlag értelmi szintje egy akaratos óvódásén van? Komolyan érdekel, hogy itt hány felnőtt ember van? Vagy valaki gyorsan visszautazott az időben és megölte az ismerőseimet az első randijaik előtt? Képes valaki egy ÉRTELMES és kerek mondattal leírni, hogy miért nyomott pirosat arra a válaszra?
Nem értem én ezt a harcot meg lepontozásokat. Simán véleményt kértem. :)
Én speciel voltam már szerelmes szex előtt is, és alakult ki kötődés utána is
Ismertem olyat, aki egyből szexelt és lett belőle kapcsolat
De úgy látom a titokra nem fog fény derülni, mert ahány ember...
Ezek szerint én csak kifogtam azokat a férfiakat, akik szex után érzelgősebbek lettek.
#12: Köszönöm szépen! <3 :)
#13: Én úgy az utóbbi pár napban már kezdek kiakadni a pontozáson, szóval ez az én saram. Unalmas, hogy milyen ovis szintű közhelyekre jár sokszor a zöld és milyen irreális válaszokra. Nevetséges, de tényleg.
Férfiaknál egyébként azt vettem észre, hogy már a dolog előtt is szerelmesek, csak nem merik ezt így közölni. Sok nőnél látták már, hogyha egyből "meglettek nyerve", akkor az bukta.
Férfiaknál egyébként azt vettem észre, hogy már a dolog előtt is szerelmesek, csak nem merik ezt így közölni"
Ezt kifejthetnéd, miből gondolod. Köszönöm
Haveroktól meg lányoktól hallottam.
Sok nő kétségbeesik, ha a kiszemeltnek nem kell igazán. Ha kell, akkor sokan mégis átgondolják, hogy talán nem is elég jó a másik. Ha egy pasi elérhetetlen, akkor jobban kellhet.
Aztán, amiatt sok pasi előadja a macsót és nem érzelmeskedik.
Nekem azt mondta a párom a csak p.nci nagyon kevés egy kapcsolathoz. Ha a szexnél többet nem tud a nő a kapcsolatba adni, ott nem lesz szerelem sem.
Meg amugy is észrevettem srácokon hogy nekik a szex az csak amolyan "ürítés", akkor is ha szenvedélyes filmbeli, vagy vad es nagyon jo.
Az èrzelmek náluk mashol vannak.
Ennek a pszichologiai háttere az öidipusz konfliktus. Ha jol irtam le.
en mindig elhatarozom magamat, hogy csak szexkapcs lesz semmi több, de par alkalom utan mindig erzelmek nyilnak a partnerem iránt.
47N
Én azt gondolom, hogy általánosításokat ráhúzni egy egész nemre, ami több milliárd főt foglal magában, nem vall túl nagy intelligenciára, de minimum képtelen feldolgozni a saját rossz tapasztalatait, mintáit, görcseit. A saját tapasztalatainkat elég erősen meghatározzák a párválasztás során követett mintázataink. Én pl. csak érzelmes férfiakkal találkoztam, akik, ha fizikálisan képesek is lennének egyéjszakás kalandokra vagy kizárólag szexkapcsolatra, érzelmileg túlzottan megviselné őket, ezért bele sem kezdenek, és inkább várnak egy kapcsolatra, ahol kialakulnak érzések. De nem gondolom, hogy csak ilyen férfiak léteznek: én ehhez a típushoz vonzódom, és szerencsésnek mondhatom magam, meg általánosság ez a típus vonzódik hozzám. De balgaság lenne azt gondolnom, hogy csak ilyen férfiak vannak, és más nők tapasztalatát kétségbe vonnom.
Vannak férfiak, akik röptében a legyet is, és semmi mást nem jelent nekik a szex, mint trófea/ürítés.
Vannak, akik egy szextől is bevonódnak érzelmileg.
Vannak, akik demiszexuálisak.
Vannak, akiknek előbb kell a jó szex, utána dől el, hogy kapcsolat.
Vannak, akiknél fordítva.
Stb.
És a nők sem szentek, náluk is ugyanígy van. Max. az arányok mások az eltérő neveltetés, ösztönök, gyerekkori traumák, stb. miatt, de erről sosem láttam statisztikát, szóval ez sem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!