Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak tényleg nem alakul ki kötődés nálatok szex
után?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasni, hogy csak a nőknél, mert ilyen-olyan hormonok termelődnek.
Én eddig azt tapasztaltam, hogy ragaszkodóbb lesz a másik fél az első szex után már, de kíváncsi lennék, hogy felnőtt férfiak hogyan élik meg az első együttlétet.
Természetesen olyan esetekre gondolok, ahol már a kémia eleve működött, tehát nem egy véletlen este volt.
Illetve volt-e olyan, hogy nem terveztétek tovább, mégis szex után jöttél rá, hogy több lesz belőle.
Szexszel még lehet belőle bármi. Szex nélkül tutira nem lesz belőle semmi.
Volt olyan hogy első randin lefeküdtünk aztán 4 évig együtt voltunk.
2021. márc. 29. 00:38
2/29 anonim válasza:
Olyan primitívek, mint az állatok! B@sznak, esznek, sz@rnak azt helló.
2021. márc. 29. 00:45
3/29 A kérdező kommentje:
1 Mi lenne túlmisztifikálva?
Én nőként szerettem már bele szex nélkül másba, és belém is. Sőt. .Plátói szerelem mond valamit.
Kérdésem arra vonatkozott, mi változik szex után a férfiaknál
2. Te nő vagy? :o
2021. márc. 29. 00:52
4/29 anonim válasza:
3, Egy szextől alapvetően nem változik semmi. Szorosabbra fűzhet egy eleve ígéretes viszonyt -főleg ha jó-, de nem fogok beleszeretni valakibe csak ezért.
2021. márc. 29. 00:57
5/29 anonim válasza:
Igen, jellemzően ez a felállás. Vicces a #2-es válaszoló hozzászólása annak tükrében, hogy a nőkre jellemzőbb, hogy a szexuális ösztön megélése után érzelmek alakulnak ki. Férfiaknál is van ilyen, de sokkal, sokkal ritkább.
2021. márc. 29. 01:28
6/29 anonim válasza:
Képlet: jópashee levarrja az átlagcsajt. Az átlagcsaj persze többet akar mert mégiscsak jópasheeról van szó. A jópashee meg minek érzelgősködjön neki ez csak +1 csaj a statisztikában.
2021. márc. 29. 01:39
7/29 anonim válasza:
Megkérdeztem a párom, szerinte már az elején eldöntik, hogy valakire érdemes várni, és vele nem fognak az első randin lefeküdni, vagy van aki csak 1-2 alkalomra kell, aztán vége. Nála idő közben ez soha nem változott meg, ha egy kategóriába besorolt valakit, akkor az illető ott is maradt.
2021. márc. 29. 01:40
8/29 anonim válasza:
#7: Engedjük el ezt a "hányadik randin van szex" dolgot. Egy csomó ismerősöm szexelt már első randin és lett belőle kapcsolat. Nálam csak orál volt, második randin meg dugtunk és több, mint 2 éves kapcsolat lett az egészből.
2021. márc. 29. 01:41
9/29 anonim válasza:
Én nő létemre szextől még soha életemben nem lettem szerelmes. Vagy az voltam már előtte is vagy soha. Viszont a szexet csak akkor élvezem igazán, ha szerelmes vagyok. Férfiaknál azt figyeltem meg, hogy inkább szex után lesznek szerelmesek, addig a szexuális vágy miatt van lila ködben az agyuk.
2021. márc. 29. 01:42
10/29 anonim válasza:
#8 én viszont személy szerint soha nem jöttem olyannal össze, akivel első randin szexeltem, és barátnőm sem volt ilyen, pedig volt aki hónapokig futott a pasi után. Szerintem igenis számít, hogy hányadik randin adod oda magad valakinek, akivel többet szeretnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!