Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakitott velem a párom 4 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitott velem a párom 4 év után, mi lesz ezután?

Figyelt kérdés

Nagyon szerettük egymást, de elmúlt a szerelem. Inkább egy mély kötődés és barátság lett belőle. Sokat beszélgettünk és arra jutottunk, hogy különválnak útjaink. Igazábol ő akarta. Rettenetesen szeretem, ő ismer a legjobban, mindent megbeszéltünk egymással, senkiben nem bíztam még ennyire. Olyan természetesen tökéletes volt, nekem még úgy is hogy már tenyleg nagyon egysíkú volt és tudom, sok mindenben mások vagyunk meg minden. De most azt érzem kitépték a szívemet, nem tudom fogok-e még valakit ennyire szeretni, ennyire megbízni valakiben és mindent ami ezzel jár. Azóta csak sírok annyira hiányzik. Azt érzem egyedül vagyok, és senki nem fog már ennyire szeretni, mint ő. Ő volt az első. Tudnátok írni valamit, ami segithet?

Köszönöm

2021. márc. 26. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Éltem át hasonlót.

Sok év óta meg néha váltunk pár szót bár mindkettőnknek megvan a saját élete.

Jobb pillanatokban emléket idéz, rosszabbak csak barátság az évek távlatából. És ahogy múlik az idő, már az sem.

Nem akarok rossz hír hozoja lenni, de csak emészted magad.

Ami segít? A kedvenc sorozatod, a kedvenc zenéd, már ha nem őt juttatja eszedbe.

2021. márc. 26. 22:57
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És túllettél rajta, lettél még utána annyira szerelmes?

2021. márc. 26. 22:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az élet megy tovább, én meg jövök szembe...
2021. márc. 26. 23:08
 4/8 anonim ***** válasza:
96%

2/kérdező.

Lettem. Sosem olyan mint az első. De van utána élet.

Ha szeretnél beszélgetni írj prv. Ha nem ne. És ne értsd félre, van életem.

2021. márc. 26. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Hát..ha ez segit,engem ( és nem mellesleg a 6 éves fiunkat is)17 év együttlét után hagyott ott a férjem egyik napról a másikra, én meg már azt hittem, hogy a lelki társam.Két hétig sajnáltam magunkat.Aztán eldöntöttem, hogy végre beszerzek egy kutyát.Mindig szerettem volna, de ő sosem akarta.Ennyi.
2021. márc. 27. 00:29
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
Hagyd az èrzelmeket feltörni èld át a fàjdalmat, a gyászt, sírj ha olyan a kedved, ne fijts el semmit. Lesz tagadás, gyűlölet, harag, de vègül jön az elengedés. Amíg nem tudsz rá èrzelmek nèlkül gondolni ne ismerkedj. Aztán jön az újabb szerelem.
2021. márc. 27. 01:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

ez már unalmas kezd lenni mindenhol: "Azt érzem egyedül vagyok, és senki nem fog már ennyire szeretni, mint ő."

hacsak nem vagy bűnronda akkor nem maradsz egyedül és nem csak egy ilyen kapcsolat van

2021. márc. 27. 07:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Túl leszel rajta. Lehet, hogy kellenek évek, de el fogod tudni engedni és fogsz szeretni mást.

Ugyanebben a cipőben voltam, csak engem hirtelen dobott ki exem, máig nem tudom az okát, pedig mindig nagyon jól kijöttünk, tökéletes volt minden. Minden erőmmel próbáltam visszaszerezni, 2 évig harcoltam érte, közben voltam 2 hónapot pszichiátrián, és másfél év terápián, ami szintén nem segített abban, hogy el tudjam engedni, pedig már én is el akartam.

A vátozást egy új ember hozta az életembe, persze erre is nehezen vettem rá magam, de életem egyik legjobb döntése volt, hogy végül belementem a randiba. Azóta is imádjuk egymást, meg merem kockáztatni, hogy sokkal jobb vele lenni, mint exemmel, és örülök, hogy így alakultak a dolgok.

2021. márc. 27. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!