Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azthittem, hogy szakított velem a barátom és ezután félreléptem most akkor ezt mondjam el neki?
Összevesztem a szerelmemmel,de ennyire még sosem. Asztal,ajtó csapkodàs,síràs. Kisebb kiabálás is volt,de inkább csak sértegetés a végén már csak megbántottuk egymàst és nyilván semmi értelme nem volt a veszekedésnek és nem tudtuk megfelelően kezelni a helyzetet, nem így kellett volna megoldani ezt. Nem élünk együtt,akkor amikor történt ez a veszekedés utàna elmentem haza és megvoltam győzödve róla,hogy szakítottunk akkor most vége a kapcsolatunknak. Három napig nem is keresett telefonon,de közösségi portálon sem. Aztàn kaptam tőle egy SMS-t hogy beszéljünk - találkozzunk. Csak hogy én előtte egy nappal "megcsaltam". A tesóimmal mentem el bulizni, (házibuli) és jelen volt egy barátom is (férfi) akivel egész sokat beszéltem az este folyamán és elköszönéskor szájon csókolt. Senki nem tudott semmit az esetről,hogy szakítottam a barátommal. ( vagyis én hittem csak azt akkor) Nem tudom miért történt meg akkor az a csók. Semmit nem érzek a barátom iránt. Csak barátok vagyunk, de már évek óta és nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Nem is beszéltünk a csókról,mintha megsem történt volna. Vissza kanyarodva kicsit..amikor megkaptam az SMS-t a páromtól én nem írtam neki vissza semmit. Csak egy héttel később és akkor talàlkoztunk is. Kibékültünk,együtt vagyunk újra,de nem tud erről a kis félrelépésemről és hogy azthittem szakított már velem. Azóta is gyötör a bűntudat, és nem tudom hogy nem-e kéne ezt is megbeszélni vele inkább?
Legyek hozzà így utólagosan mégis csak őszínte vagy felejtsem el ami történt?
egy csók az semmi
ha pajzán análvadászat lett volna a házibuliban, na az megcsalás.
ez kb nulla.
amugy tök jó,...egy nő szakít nemtelik bele 2 nap és mással smárol
egy férfi? szakít...és örülhet ha pár HÓNAPON belül lesz barátnője nemhogy pár napon.>.
"We were on a break!"
Egy csók történt csak... én elkönyvelném egy kis tombolásnak és kész, nem vészes. Már jó szaftos dolgokra készültem és csak egy csók volt...
Egy csókot meg lehet bocsátani, gyorsan történt, nem te kezdeményezted, kellett pár másodperc míg abba tudtad hagyni stb. Nem olyan mint amikor te húzod le a gatyáját és teszed a szádba a farkát.
Nálunk az exem vígan hempergett más csajokkal a szakításunk után pár nappal, én meg évekig egyedül voltam. (Én vahyok a nő)
Kérdező, szerintem ezt megtartanám magamnak..
Bár én nem lennék együtt olyannal, akivel ajtócsapkodás meg ilyenek mennek, de te tudod.
Miért kellene elmondani?
Hiányzik még egy cirkusz?
Ráadásul ezzel felhatalmazva érezné magát, hogy ő tényleg megcsaljon.
Rengeteget kell még tanuljatok. Mond el neki.
Bár veletek lehetnék nehéz időkben. Fogalmatok sincs, mi vár még rátok.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!