Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azthittem, hogy szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azthittem, hogy szakított velem a barátom és ezután félreléptem most akkor ezt mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Összevesztem a szerelmemmel,de ennyire még sosem. Asztal,ajtó csapkodàs,síràs. Kisebb kiabálás is volt,de inkább csak sértegetés a végén már csak megbántottuk egymàst és nyilván semmi értelme nem volt a veszekedésnek és nem tudtuk megfelelően kezelni a helyzetet, nem így kellett volna megoldani ezt. Nem élünk együtt,akkor amikor történt ez a veszekedés utàna elmentem haza és megvoltam győzödve róla,hogy szakítottunk akkor most vége a kapcsolatunknak. Három napig nem is keresett telefonon,de közösségi portálon sem. Aztàn kaptam tőle egy SMS-t hogy beszéljünk - találkozzunk. Csak hogy én előtte egy nappal "megcsaltam". A tesóimmal mentem el bulizni, (házibuli) és jelen volt egy barátom is (férfi) akivel egész sokat beszéltem az este folyamán és elköszönéskor szájon csókolt. Senki nem tudott semmit az esetről,hogy szakítottam a barátommal. ( vagyis én hittem csak azt akkor) Nem tudom miért történt meg akkor az a csók. Semmit nem érzek a barátom iránt. Csak barátok vagyunk, de már évek óta és nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Nem is beszéltünk a csókról,mintha megsem történt volna. Vissza kanyarodva kicsit..amikor megkaptam az SMS-t a páromtól én nem írtam neki vissza semmit. Csak egy héttel később és akkor talàlkoztunk is. Kibékültünk,együtt vagyunk újra,de nem tud erről a kis félrelépésemről és hogy azthittem szakított már velem. Azóta is gyötör a bűntudat, és nem tudom hogy nem-e kéne ezt is megbeszélni vele inkább?

Legyek hozzà így utólagosan mégis csak őszínte vagy felejtsem el ami történt?

2017. okt. 18. 14:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%
Ha szeretnétek egymást a pároddal akkor mâr másnap megbeszèltètek volna a vitát. Ehelyett te râ kètnapra mással csókolóztál ő meg csak harmadnap keresett meg .. na szèp. Ez szerelem ? Ez kapcsolat ? Na ja... Azèrt èn a helyedben elmondanám. Mert lehet egyszer vissza hallja ès akkor tuti kidob.
2017. okt. 18. 17:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a barátodnak jelentett valamit a csók? Lehet (és ha szerencséd van) akkor ő is el akarja felejteni. Nem annyira gáz a dolog, azért a helyedben kerűlném egy darabig a haversrácot!
2017. okt. 18. 20:05
 13/14 A kérdező kommentje:

Össze költözéssel kapcsolatos dolog miatt volt egy nagyobb veszekedésünk. Erről most részletesen nem szeretnék beszélni.

A veszekedés során többször is azt mondta,hogy kész vége,ő feladja, ez így nem fog menni, "nem tud kezelni". Nekem tényleg úgy jött le,hogy most akkor szakított velem. Amúgy hívtam még az nap este. Szerettem volna vele találkozni,de kinyomott, éjjel írt üzenetet,hogy hagyjam békén. Ez is csak megerősítés volt számomra,hogy akkor tényleg szakítottunk. Ő volt az aki elküldött a veszekedés után, becsapta a szoba ajtót és mondta,hogy menjek el!

Bárki bármit mondhat ezzel kapcsolatosan: Én biztos vagyok az érzéseimben és igenis szeretem a barátomat tiszta szívemből. Nagyon nehéz volt az a pár nap,de főleg az nap ami történt. Az nap jól kibőgtem magam utána próbáltam elterelni a figyelmemet. Munka után segítettem az édes apukámnak dolgozni a műhelyben, tetőt javítottunk, bevàsàroltam a szüleimnek,mindenben segítettem otthon. Utàna elhívtak a tesóim ebbe a házibuliba. Az a férfi pedig komolyan nem akart tőlem semmit, évek óta baràtok vagyunk és senkinek sem meséltem el,hogy szakított velem a párom. Szóval még csak arról sem volt szó,hogy kihasználta a helyzetet. Lehet az alkohol hatása alatt történt csak meg az a csók. Nem sokat ihatott,a csók is inkább szájra puszi (nem volt nyelves) de ne firtassuk..nem ez a lényeg,így is hibát követtem el és ennek érzem a súlyát,bűntudatom is van emiatt. Pedig akkor még nem is tudtam,hogy a barátom nem szakított velem,csak haragudott ràm és nem akart látni. Mégis rossz érzésem volt már akkor. Nem érdekel a férfi barátom, nagyon ritkán látjuk egymást, nincs köztünk semmi. Megbeszéltük és részéről sem jelentett semmit. Csak megtörtént,nem tudom miért.

Azért nem írtam vissza a barátomnak,mert sokàig azon gondolkodtam,hogy most akkor mondjam el mi történt? Vagy hallgassak róla? Mit mondjak neki ha talàlkozunk. Teljesen meglepődtem,hogy beszélni szeretne velem. Màr akkor tudtam,hogy valamit nagyon félre értettem korábban, és nem szakított velem. Hétköznap nem írtam neki vàlaszt. Gondolkodtam,kicsit szükségem is volt egyedüllétre. Aztán hétvégén jeleztem csak és akkor találkoztunk is. Nem örült neki,hogy nem vàlszoltam azonnal,de nem ez volt a legnagyobb gond,átbeszéltünk újból azóta mindent. Végre higgadtan és nem volt veszekedés sem.

Hazudni nem hazudtam neki semmiről, csak nem mondtam el,hogy "megcsaltam". Szeretem őt nagyon, ezért is kattogok azon,hogy talán jobb lenne ha tudna róla és szerintem ezt is megtudnánk beszélni akkor. Másrészről azt sem akarom,hogy új jöjjön ez le neki,hogy én csak könnyíteni akartam a lelkiismeretemen és ezzel letudtam mindent neki meg adtam egy verbális pofont és megbántottam vagy rosszul reagál,érzékeny nagyon és lehet fájna neki. Magamból indulok ki és tudom,hogy nekem azért ez rosszul esne. Megbocsájthatónak tartom..de hiba volt tudom.

2017. okt. 18. 21:19
 14/14 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem ez tulajdonképpen szakítás volt. Ha tényleg 3 napig nem keresett, és utána egy hetet várt, amíg visszaírtál, az szakítás volt, csak újra összejöttetek, kibékültetek. Ha tényleg csak csók volt, és nem te kezdeményezted, akkor ne mond el. Szerintem nem csaltad meg, bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy egyszercsak valaki hirtelen megcsókolja. Habár én próbáltam volna tisztánlátni, és a párom is olyan szerencsére, hogy ilyen helyzetben azért megkérdezné, hogy akkor most mi is van? Szakítottunk, vagy meg tudjuk beszélni?

Hiszen a leírtak alapján ez nagyon lezáraflannak tünt. Jobb lett volna utána rákérdezni. Nem tudom sajnos, hogy mit kellene tenned, hiszen vekem még ez nem fordult elő, remélhetőleg nem is fog. De szerintem ne mondd el. Ki tudja ő mit csinált az alatt a másfél hét alatt, nem tudhatod.

2017. okt. 18. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!