Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Legboldogabb közös emléketek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legboldogabb közös emléketek a pártokkal mi volt?

Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Amikor összejöttünk, az azutáni első hetek összes pillanatai.
2021. márc. 25. 11:54
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Amikor elmondtam neki, hogy jönnek a gyerekek. Mind a 4 alkalom csodálatos pillanat volt. Az aranyórák is kimerülten, de nagyon nagyon boldogan teltek. Nyilván az esküvőnk is szép volt, a lánykérés is, az első hetek/hónapok is. De a gyerekekkel kapcsolatos élmények a legjobbak. 😊
2021. márc. 25. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
9%
Amikor az ex barátnőm leakart szúrni :D
2021. márc. 25. 12:06
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Az első találkozás/randi.

Neten ismertem meg, és nehezen vett rá a találkozóra, mert elég félénk és bizonytalan voltam.

Végül felajánlotta, hogy segít eljutni egy túrára a kedvenc kutyás csapatommal, akikkel szimpatizáltam egy ideje, de tömegközlekedéssel soha nem tudtam velük menni.

Régi álmomat váltotta ezzel valóra, mindenki nagyon jól érezte magát, ő is, a kutyám is, én meg szerintem életemben nem voltam még annyira boldog. :)

2021. márc. 25. 12:31
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Kertben gazolás , kapálás a 40 fokban ,persze én az árnyékból csak néztem pár üveg sörrel .
2021. márc. 25. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Igazán semmi sem jut az eszembe, de komolyan! Pedig már házasok vagyunk és van gyerek is. Szégyen vagy nem, de a jelen felállásban egyik sem volt megható vagy bármi is. Amolyan ki van pipálva és kész.
2021. márc. 25. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Az első közös nyaralásunk, amire közösen gyűjtöttük a pénzünket egyetem alatt, hogy összejöhessen.
2021. márc. 25. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, miért ez, mert ez olyan kis egyszerű, "semmilyen" emlék, de nekem valamiért nagyon megmaradt, én nagyon szerettem azt a napot. Karácsonykor (talán 25-26-27 körül) még nem laktunk együtt, ezért nálam aludt 2 napig, első este forralt boroztunk, egész éjszaka fent voltunk, másnap délutánig aludtunk, aztán rendeltünk mexikói kaját és összebújva filmeztünk, majd sütit zabáltunk, és megint fent voltunk hajnalig.

De az is jó volt, amikor az éjszaka közepén kimentünk sétálni a 17. kerület szélén lévő Mersze mocsárhoz, és nagyon para volt, elég ijesztő volt.

Vagy amikor lementünk Szegedre, sétáltunk a Boszorkány-szigeten, majd körülnéztünk előtte azon az elhagyatott helyen, illetve a vonatsíneknél megpróbáltunk szellemet idézni.

Vagy egy frissebb, a legutolsó road trip. Balaton-felvidék (sétáltunk egy erdőben), Balatonfüred, Csopak, Veszprém. Csak utálok sötétben vezetni.

2021. márc. 26. 10:24
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
40 fokban gazolás , én meg az árnyékban heverésztem.
2021. márc. 27. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!