Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért mondják, hogy az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy az esküvő a menyasszony legboldogabb napja?

Figyelt kérdés

Vagyis annak kéne lennie.

Nekem is volt esküvőm, a legboldogabb helyett az egyik legfárasztóbb napnak nevezném inkább. Fél év volt, mire mindent leszerveztünk (terem, vacsora, ruha, és a hivatalos része) holott csak 11 fő volt jelen (meg mi), és egy kisebb vagyonba került.

Mikor odakerültünk, hogy "na, ma van" legszívesebben már szertartás után kidőltem volna aludni.

A ruha, smink, fodrász, miegymás nem igazán érdekelt, rövid ruhám volt, és otthon csináltuk a hajam, meg a sminkem.

Csak a rokonok miatt lett rendes esküvő, nekem az is megfelelt volna, ha két tanúval aláírunk, majd ketten elmegyünk a parkbe piknikezni.

Most akkor velem van a baj?

2019. márc. 14. 10:27
 1/8 A kérdező kommentje:
*parkba
2019. márc. 14. 10:28
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

Mert úgy érezheti, hogy végre valaki elfogja viselni egy életen át a házisárkány énjét.

Nem, amúgy szerintem azért, mert akkor teljesül be, amit már gyerekkora óta sulykolnak belé. Először a mesékkel, hogy jön a szőke herceg fehér lovon, aztán később a társadalom, hogy házasodjon már meg. Aznapra hercegnő lesz, mint szalagavatókor.

Azt mondjuk nem értem, hogy 11 főnek való szervezés, otthon csinált hajjal és sminkkel hogy fárasztott le? :D

2019. márc. 14. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, mert neked a két tanús is megfelelő lett volna, te csak nyűgnek érezted így ezt az egészet. Ez nem baj, nem mindenki szereti a felhajtást. Mi most szervezzük, de mi élvezzük az egész szervezést, tervezést, pedig nekünk sem lesz nagy, 30 fő, templomi, polgári, plusz vacsora,tehát nem lagzi. Nekem remélem, az egyik legboldogabb nap lesz, azért az egyik, mert azért ez egy nő életében nem a csúcs, ott van például a gyermek születés, keresztelő, ami bőven felül múlja az esküvőt, szerintem. A nagynapon pedig persze, hogy fáradt az ember, mi is rögtön megyünk nászútra, de mellette ott a boldogság és a jó felül írja a rosszat, tudud. :)
2019. márc. 14. 10:32
 4/8 A kérdező kommentje:

Úgy, hogy minden ilyesmi nagyon távol áll tőlem.

Introvertált vagyok, nem szeretem, ha körülöttem forog a világ.

A szervezést meg fél évvel korábban meg kellett kezdeni, és mindenhová én szaladgáltam intézkedni.

2019. márc. 14. 10:33
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

#4: Oké, megértem, hogy távol áll, de azért ez nem egy akkora dolog, hogy teljesen lefárasztja az embert. Mondom ezt úgy, hogy introvertált vagyok.

Volt barátomnak is esküvője. Ő és a felesége mesélt a dolgokról. A helyszín kiválasztását nem kapkodták el, amikor megtalálták a nekik tetszőt, utána választották ki a dátumot. Aztán a helyszínre intéztek kaját. Vettek egy ruhát. A srác intézte a meghívókat. Összesen nem állt az esküvő tényleges szervezése 1 hétnél többe.

Gyereket szeretnétek? Az azért fárasztóbb lesz :/

2019. márc. 14. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Introvertált vagyok, a férjem is az. Nem volt eljegyzés, se eljegyzési gyűrű. Két tanúval megesküdtünk, aztán kölcsönzött ruhában csináltattunk pár fotót, hogy valamit azért tudjunk majd mutatni a gyermekeinknek, hogy milyenek voltunk, mint ifjú pár.

A rokonoknak megmondtuk, hogy esküvőt nem akarunk ezért nem lesz. Kaptak pár képet.

Én tökéletesen boldog voltam :).

2019. márc. 15. 05:30
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
Mert a filmek ezt közvetítik. Nem mindenki egyforma. Bizonyos személyiségű embereknek élvezetes ez a fajta felhajtás, de szerencse is kell ahhoz, hogy minden jól sikerüljön. A többségnek szerintem nem ez a legboldogabb napja, legfeljebb különleges vagy emlékezetes. Én nagyon remélem, hogy életem legfontosabb eseménye nem az esküvőm lesz.
2019. márc. 15. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdésem lenne! Mi tellett fél évbe? Nekem fél év múlva lesz, és röpke 3hét alatt sikerült mindent lefoglalni. Amúgy 70fő. Zenész, helyszín, szakács, ruha, fényképész. Sokaktól hallottam, hogy egy évig szervezték, de elnem tudom képzelni, hogy mit? Attól parázok, hogy valami fontos kimarad..
2019. márc. 29. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!