Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok/akarok táncolni a saját lagzimon. Mit tehetnék?
Egyszerűen nincs érzékem a tánchoz, de még a lötyögéshez is feszélyezve érzem magam. Sosem jártam el diszkóba, és a lagzikon is mindig kibekkeltem a táncparkettes mulatozást, de tisztában vagyok vele, hogy a sajátomon ezt nem tehetem meg- főként menyasszonyként. Bíztam benne, hogy egy szintén "táncoslábúval" áld meg a sors és kiegyezünk egy sima vacsiban, de pechemre az ember nagy partyarc, ha esküvőről van szó. Nem akarom elvenni az örömét, az élményt tőle, de nem akarok garantált lebőgést sem. Mert itt nem egy csak nyitó keringőről van szó ugyebár, hanem egy vendégsereggel eltöltött egész éjszakás hejehujáról.
Szóval kompromisszumos megoldáson töröm a fejem, illetve azon, hogyan vetkőzhetném le a gátlásaimat kb. 1 év alatt és tanulhatnék meg úgy táncolni, hogy előtte sose tettem :S
Elsősorban azok segítségét, tanácsát szeretném kérni, akik jártak ebben a cipőben, vagy elég empatikusak. Kioktatást, beszólást köszönöm nem kérek.
Én sem tudok, lötyögni sem.. XD
De ha arról van szó, márpedig egy saját lagzi ilyen, akkor előtte be kell írtakozni tánctanárhoz, és megtanítanak.
Nyitótáncot tanuljatok tanárral, ha ezt szeretnétek, vagy szeretne a párod és neked is ok.
Ezen felül nem kell tánctudás, még lépegetni sem kell, kb állsz egy helyben, és toporogsz, mint mikor nagyon kell pisilni... a másik verzió, hogy kértek sok lassú számot, és akkor teljes erőből át lehet karolni a férjed, összebújva meg aztán pláne nem sokat kell lépegetni. :)
Tiszteletem!
Négy-öt remek, kifejezetten erre a célra alakult vállalkozás van jelen a legismertebb magyar közösségi hálón is, amelyben esküvőre készítik fel a képességekkel kevésbé megáldott jegyeseket.
Egy év alatt csodát tudnak tenni - és sokat jelent majd, ha az első különfoglalkozásoknál a sikerélménye lelkesítően hat, ez segíteni fog lebontani a gátlásait.
A menyasszony a nyitótáncot nem ússza meg, de egy kedves hárítással sértődés nélkül visszautasíthatja az egyéni felkéréseket, vagy egy rutinos ceremóniamester/vőfély akár fel is konferálhatja ugyanezt úgy, hogy még vidám-vicces is legyen...
Well, ez esetben a menyasszonytánc bevétele elmarad, de azt egyébként sem tervezték, gondolom :)
Mindenképp valami kompromisszumos megoldás kell:
1. Ne legyen táncos lagzi, csak egy közös ebéd/vacsora a családdal.
2. Járjatok tánctanárhoz. A botlábú unokatesóm is úgy megtanult mindent a tánciskolában, hogy csak lesett a nép :-D Ha már jól megy a tánc, akkor egyáltalán nem fogod kellemetlennek érezni.
Beszéljétek meg a vőlegényeddel, melyik megoldás lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!