Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék ha belezúgtam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ha belezúgtam?

Figyelt kérdés

3 évvel ezelőtt egy fiatal lány kezdett nálunk gyakornokként. Én itt dolgozom már 6 éve. Elég magas beosztásban vagyok.

Kezdetben még nem érdekelt,-mert voltaképpen korábban elég felszínes voltam én is, az érdekelt csak legyen műkörme, ki festve stb.. mert ez "nőies"...

Azonban, ő ennek totál ellentéte, nem sminkel, nem nagyzol, de mégis ápolt, és gyönyörű és olyan természetes mosolya van. Olyan igazinak tűnik, az eddigi tapasztalatain alapján teljesen másabb beállítottságú mint a korábbi barátnőim. Ahogy telt az idő én pedig beleszerettem.

Jó viszonyba vagyunk, de megvan az egyfajta távolság is köztünk mert én írom a beosztását stb. A probléma ott van,hamarosan lezárja az itteni tanulmányait,párja is van amióta idejött.. nem akarok belerondítani, meg fogalmam sincs én mint felettese hogy közeledjek felé,de ha ezentúl nem látom attól elmegy az eszem...

Van valami tanácsotok?

Én 29/F

A lány 23

2021. márc. 24. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Akassz be neki.
2021. márc. 24. 15:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy vevő lenne rá. Én sem csak megakasztani akarom, de milyen dolog lenne egy kapcsolatot tönkretenni.
2021. márc. 24. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
mondd azt neki, hogy kár hogy van párod. Ebben minden benne van. Tiszteletben tartod hogy van párja, és ha nem lenne, lehetne beloletek vmi komoly is
2021. márc. 24. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Nekem is volt, aztán elhagyott egy ilyenért mint te..A pénz nagy úr.
2021. márc. 24. 15:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha nincsenek együtt 6 éve akkor egy sem. Együtt laknak 2-en albérletben, együtt vettek autót. Mindenük közös tudtommal. Én nem lobogtatom neki a keresetem.
2021. márc. 24. 15:55
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Mennyit keresel?
2021. márc. 24. 15:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám a helyedben..
2021. márc. 24. 16:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmit se tegyél. Nem lenne szép és valószínűleg jól el is vannak, akkor meg neked lesz kellemetlen.
2021. márc. 24. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!