Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belezúgtam az egyik női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezúgtam az egyik női munkatársamba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem egy részlegen vagyunk, de nagyon sokszor látom egy munkanap folyamán. Zárkózottnak tűnik, mert amikor köszönök neki, sose köszön vissza. Így a leszólítás necces. Én 21, ő 25-26 körüli. Jól néz ki, tetszik. Otthon rengeteget gondolok rá, már volt hogy rosszul is lettem miatta. XD

2021. febr. 7. 11:29
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
98%
Mit, hát mit? Kezdeményezz...Ha letoj az hamar kiderül. De ha nem foglalkozol vele hamar elmúlik ez a fellángolás. De döntesz.
2021. febr. 7. 11:36
 2/30 A kérdező kommentje:
Valószínűleg letoj engem, de az a gond, hogy nem tudok nem rá gondolni...
2021. febr. 7. 11:40
 3/30 anonim ***** válasza:
91%
Mivel elzárkózik teljesen, hagyd. Ha vissza se tud köszönni, az már elég sokat elárul róla negatív értelemben.
2021. febr. 7. 11:47
 4/30 anonim ***** válasza:
81%
Ezért kezdeményezz.. ha vissza sem köszön, úgy kioffol, hogy akkor leszel igazán rosszul.. hidd el, ha valaki nem képes visszakoszonni (vissza!!! Tehát előre nem kell neki, hogy esetleg féljen, hogy nem köszönnek vissza) az szimplán bunkó...
2021. febr. 7. 11:48
 5/30 anonim ***** válasza:
70%

#4 És a bunkóság jó tulajdonság? A nagyképűség? Az ostobaság? Mert ezeket a tulajdonságokat sugározza így.

Kezdeményezhet a kérdező ettől még, csak ezekkel számoljon akkor.

2021. febr. 7. 11:50
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta, hogy jó tulajdonság?? Én azt írtam, a csaj szimplán bunkó, nem kell azt hinni, hogy félénk, mert nem tud visszakoszonni.. én ilyet meg nem láttam...

4# voltam.

2021. febr. 7. 11:59
 7/30 anonim ***** válasza:
89%
Én os zárkózott vagyok nagyon, de csak annak nem köszönök vissza, akinek még csak a létezéséről sem akarok tudomást venni, nehogy rám mozduljon. Sajnálom, felejtsd el.
2021. febr. 7. 12:22
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
hagyd a fenébe!
2021. febr. 7. 14:51
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha még köszönőviszonyban sem vagytok, mégis hogyan zúgtál volna bele? :D Nagyon para vagy, én sem köszönnék vissza.
2021. febr. 7. 15:25
 10/30 A kérdező kommentje:
9-es: külsőleg jön be nagyon, a személyiségét nem ismerem, de mivel koszonni se szokott, így nem sok jóra tippelek...
2021. febr. 7. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!