Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a munkatársamba? Nem áll velem szóba. Mit tegyek?
Kezdjük ott, hogy férjnél vagyok. Munkahelyemre 4 hónapja jött egy új srác, akivel néha együtt kell dolgoznom, ezért sokat beszélgettünk, de amúgy is egy légtérben vagyunk elég sokat a meló helyen. Külsőre nem igazán jött be, ezért nem aggódtam túl, és mire ráeszméltem, hogy milyen jól érzem magam vele, már késő volt, erős érzelmeket táplálok iránta. Nem rég mikor kettesben voltunk, bevallotta, hogy nagy hatással vagyok rá stb., de nyilván nem fog rám hajtani mert házas vagyok. Azóta végképp csak rá tudok gondolni folyton. Pár napja megkérdeztem, lehetnénk-e csak barátok. Nem válaszolt, és azóta nem szól hozzám, néha levegőnek is néz. Nagyon rosszul esik. Szeretném elfelejteni, de gyakran találkozunk. Imádom a munkámat, nem fogom ott hagyni... Nagyon hiányoznak a mindennapi beszélgetéseink. Ő olyan más..olyan mint én..eddig folyton nevettünk egymás mellett..:(
26/N
Kezdjük ott, hogy férjnél vagy. Talán először ezt kellene újragondolnod. Mit érzel a férjed iránt? Mit szeretnél hosszú távon?
Ha nem jó a házasságod, először ott rakj rendet. Javítsd meg, vagy lépj ki. Utána gondolkozhatsz azon, hogyan tovább a sráccal, de tapasztalat, hogy ha fontos vagy neki, akkor amint egyedülállóvá álsz, ő is lépni fog.
(Hasonló szituból induló, közel 4 éves kapcsolatban lévő, immár a közös gyerekünket nevelő, boldog, szerelmes nő vagyok. Én elváltam. A többi jött magától.)
Ezért nagyon veszélyes a rendszeresség. Megszoktad a srácot és élvezed a közös beszélgetéseket. Mivel nem lehetsz vele mindig, ez várakozással tölt el, ami miatt sokat gondolsz rá. Ez olyan, mint egy gyerek szülinapja előtt.
A legjobb amit tehetnétek, hogy vagy ő vagy te elhagyja a céget. Ha ez nem, akkor nagyon sokáig fogsz szenvedni.
"Kezdjük ott, hogy férjnél vagyok."
Én már itt le is állnék a helyedben.
Szegény férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!