Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy a munkatársam szerelmes-e belém, vagy csak jó barátnak gondol?

Figyelt kérdés
Egy munkahelyen dolgozunk már egy pár éve, és nagyon jó barátság alakult ki köztünk.A munkában is nagyon jó páros vagyunk, és sokat szoktunk beszélgetni. Kb. egy fél éve szakított a barátnőjével, nekem sorolta el minden baját. Nekem van barátom, de azt kezdem észrevenni, hogy egyre jobban tetszik a munkatársam, minél közelebb kerülünk egymáshoz, annál inkább. Nem tudok rájönni, ő hogyan érez, vagy csak nagyon jó fejnek, vagy hasonlóan érez, mint én, csak nem mer lépni, hisz foglalt vagyok. Miből tudhatom meg szerintetek, hogy érez-e irántam valamit, úgy , hogy ne áruljam el magam? Ti mit tennétek, mondanátok, vagy próbálnátok kipuhatolni ilyen helyzetben, hogy a valódi érzései kiderüljenek. Azt nem akarom, hogy én kezdeményezzek nála, mert egy alkalmi szexbe biztos benne lenne, de nekem nem az kell, azt szeretném megtudni, hogy az ő részéről ez szerelem vagy barátság????(Anélkül, hogy tudná, én mit érzek)Most írhatnék sok mindent, hogy miket szokott nekem mondani, de szerintem mindenki másképp értelmezni, hogy egy-egy szitu mit is jelenthet, inkább valami ötletelés kéne, hogy mivel tudom kiugrasztani a nyulat a bokorból???

2021. jan. 27. 18:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miket szokott neked mondani?
2021. jan. 27. 19:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Sosem értettem miért akarják sokan kiugrasztani a nyulat a bokorból. Mi az istenért nem kérdezed meg?
2021. jan. 27. 19:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért nem kérdezem meg, mert lehet, hogy nem mondaná meg az igazat. Ha ő is úgy van vele, mint én, akkor félne, hogy elveszítheti a barátságomat. Nagyon jó viszonyban vagyunk, elmondunk egymásnak mindent, szoktunk lelkizni stb. De most szerintetek van férfi és nő között igaz barátság, vagy mindig van hátsó szándék?
2021. jan. 27. 19:22
 4/10 anonim ***** válasza:
28%

"Azért nem kérdezem meg, mert lehet, hogy nem mondaná meg az igazat."

akkor sok sikert az óvodában...

2021. jan. 27. 19:24
 5/10 A kérdező kommentje:

Neked is az óvodában!

Azt hittem ez egy segítséget nyújtó fórum, nem a másik kritizálása a cél!

Van aki feleslegesen van itt...

Én bevállalom, hogy óvodás szinten vagyok, ha te tudsz értelmes választ adni a kiírt kérdésre, de ha nem tudsz tanácsot adni, akkor szerintem menj aludni, mert az ovisok korán fekszenek!

2021. jan. 27. 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:
21%
Milyen segítséget kellene nyújtani annak aki őszinteség helyett inkább problémákat generál?
2021. jan. 27. 19:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Tehát biztosra akarsz menni, ugye?

Ha azt mondaná, hogy akar tőled valami komolyabbat, akkor dobnád a párodat?

Csak egyetle dolgot tudsz tenni. Megkérdezed, hogy ha szabad lennél, akkor csak barátnak tekintene-e.

2021. jan. 27. 23:21
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Kérdezz rá, hogy milyen nő az ideálja. Hogyan képzeli a jövőjét.
2021. jan. 27. 23:31
 9/10 anonim ***** válasza:
A helyedben azt mondanám ennek a pasinak, hogy baj van a párkapcsolatommal mert azt sejtem hogy megcsal vagy valami hasonlót. Ha bejössz a kisze
2021. febr. 27. 00:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocsi a kilences vagyok csak kidobott az oldal 😅 szóval folytatva ha bejössz a kiszemelt férfinak és látja hogy van lehetősége megpróbál élni vele szerintem
2021. febr. 27. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!