Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tényleg nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg nehéz hosszú szingliség után a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Ha egy férfinek 5 éve nem volt hosszabb komoly kapcsolata csak 2-3 hónapos abban is csak kettő három találkozás.Megvolt a saját kis élete játszás haverozás.5 év utána tényleg nehez egy komoly kapcsolatotba alkalmazkodni stb.Több idő kell?
2021. márc. 18. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem 30 évesen lett először és nincs bajom.
2021. márc. 18. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha akar kapcsolatot, akkor nem áldozat érte változni. Én nőként nem tudnék, akarnék máshoz alkalmazkodni. Vannak ilyen emberek.
2021. márc. 18. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. márc. 18. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 4, a férjem 29 éve voltunk egyedül, mielőtt összejöttünk. Nem volt semmi nehézség, szinte egyből tudtuk, hogy egymással akarjuk leélni az életünket.
2021. márc. 18. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Párom sosem élt még együtt senkivel, 10évig élt tök egyedül aztan pár ev távkapcs utána 4 ev egyedül...3 hónap utan összeköltöztünk. Könnyebb vele mint bárkivel eddig :-).én 2,5 éve voltam egyedül.
2021. márc. 18. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:
63%
Akarat kérdése. Én 4 éve élek egyedül és úgy értekelem, tök jól megvagyok. Nem hiányzik nekem az, hogy valakihez feszt idomulni kelljen. Akinek meg hiányzik, az szívesen alkalmazkodik és alig várja, hogy legyen kihez.
2021. márc. 19. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!