Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingliség vagy párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Melyik jön be nektek jobban és miért?2019. ápr. 19. 00:14
1/12 anonim válasza:
Mindkettőnek megvan a maga előnye ès hátránya..
2/12 anonim válasza:
Egyik se jön be jobban a másiknál.
Nem az a lényeg, milyen élethelyzetben vagy, hanem hogy hogy éled át.
3/12 anonim válasza:
Ha jó a partner, akkor jobb párkapcsolatban élni. Ha nem az, akkor jobb egyedül.
4/12 anonim válasza:
Párkapcsolat. Az elmúlt 15 évben fél évet voltam egyedül. Nem volt rossz, de jobb, mikor van kihez hazamenni, odabújni, megölelni, beszélgetni, van akire számíthatsz, akivel jól érzed magad.
5/12 anonim válasza:
10 éve élek boldog házasságban, sosem lépnék ki belőle. 😊
6/12 anonim válasza:
Laza kapcsolat, mert az ötvözi mindkettő előnyét.
8/12 anonim válasza:
Az emberek nagytöbbségének a szinglis párkapcsolat tetszik ("Ahányat lát, annyit szeret, annyival jön össze").
Nekem a szingliség, mert csak ezt a formát ismerem. Azért, mert senki nem szól rá, hogy mit-hol-miért-már.
9/12 anonim válasza:
B. Nekem igy kerek. Harmonia van, kozos celok, egymas biztatasa, huzunk egyutt elore.
Szinglisegnek egyetlen elonye az volt h megerosodtem fizikailag, lelkileg es megtanultam hinni magamban, de szeretetet, az oleleseket semmi nem potolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!