Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiprovokálni egy szrácból, hogy Rád írjon, vagy felvegye Veled a kapcsolatot?
A sztori röviden, Ő volt az aki először kezdeményezett, csak nekem még lezáratlan ügyeim voltak, aztán annyiban maradt...
Idő közben került neki valaki, de biztos forrásból tudom, hogy boldogtalan párkapcsolatban él.
Mivel Ő hagyott úgymondd cserbe, magyarán szépen felszívódott, ahelyett, hogy ki várta volna ameddig én is elíntézem az ügyeimet, ezért én nem igazán szeretnek kezdeményezni...
És nem is lakunk úgy közel, hogy véletlenül valahol össze futhassunk ...
Ezért fordulnék inkább a pasikhoz, de a csajoktól is szeretnék véleményt kapni, hogy hogyan tudnam felhivni a figyelmét, indirekt módon, mert mint mondtam, párkapcsolatban van, ezért nem is másznék rá, úgy direkt módon, csak lehetoséget szeretnék teremteni neki arra, hogy a tudatára adjam, hogy is mondjam, itt vagyok most már én is ??? :)) :)
Köszi előre is !
25/L
Ha ignorált, nem várt rád, akkor minek akarod ezt annyira? Persze, ha neked belefér, nyugodtan jelöld be, kérdezd meg, hogy van...stb.
De nekem ennyiből az jött le, hogy nem érdekled igazán, és még egy rossz kapcsolatban is inkább van, mint hogy tudomást vegyen rólad, ami már persze az ő szegénységi bizonyítványa. Mindenesetre nekem megalázó lenne a helyedben, de ha neked belefér, akkor akár direkt módon is jelezheted felé az érdeklődésedet, hátha az majd hat rá.
Várj szépen a sorodra vagy foglald te is el magad addig egy szar kapcsolattal. :p
32/f
Az az igazság, hogy nagyon rég óta ismerem, és elégge hosszú sztori áll mögöttünk, de én elkövettem egy hülyeséget, és mna.. megpróbáltam rendbe hozni, de neki nem kellett...
Én meg le is mondtam Rola megértettem.
Nem rég a tudatomra jutott, hogy Ő is bánja már a dolgokat, csak azt hiszi hogy én lemondtam róla, és bennem túl sok a büszkeség hogy direktbe ráírjak, meg amúgy is mitmondjak, hallom hogy hiányzom neked? :))
#3 aaah, Én voltam nála az első :) ezért is talán egy kicsit nehezebb feladni :)
És én csak a sz*x kedvéért nem fogok kapcsolatba gabajodni, túl bonyolult aztán kimászni, s arra van inkább más út :) és lehet Velem van a baj, de igaz én sem vagyok nyitott, de úgy nem is foglalkoztat már más...
És mi volt ez a hülyeség? Mert azért nem mindegy, ahogy a "hosszú sztori" sem.
Ha játszmazás miatt buktátok a dolgot, akkor lehet érdemes lenne fejlődni ilyen téren.
Illetve milyen "biztos forrás"? Ha csupán valaki látta őket egyszer összeszólalkozni, attól még nem biztos, hogy rossz a kapcsolat. Ha pedig másnak elmesélte a dolgot, akkor ő tehet javaslatot neki barátként, és máris megvan az indirekt módszered.
Hosszù sztori= hosszú több éves párkapcsolat
Hülyeség=gyermek fejjel még másképp latja az ember a dolgokat és egy semmiségen összekaptunk, én meg hazaköltöztem
Biztos forrás = több éves kapcsolat, szinte gyerekként kezdödőtt, szinte egy a baráti körünk, évek óta, és a szüleink nagyon jo kapcsolatban vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!