Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nàlatok mi az a tényező, ami abszolút kizàrja hogy pàrkspcsslatba kezdjetek valakivel?
Figyelt kérdés
Nálam egy ilyen az értelmesség. Volt csaj aki jól nézett ki, kedves volt. Azt hiszem szerelmes is voltam, de sajnos egyszerű volt mint a faék. Egy idő után szinte undorodtam attól hogy beszélnem kelljen vele, mert egyszerűen nem lehetett vele semmiről beszélni a hétköznapi dolgokon kìvűl. Ezért a szerelem ellenêre is nem kerestem inkább egy idő utàn.2019. ápr. 17. 16:28
1/10 anonim válasza:
Nálam az az abszolut kizáró tényező, ha gyereke van.
2/10 anonim válasza:
Gyereke van
Nem hasznaldezodort
Nem tudja a suk suk es juk ragozas szabalyait gyakorlatban alkalmazni
A -nák ,-nék vegzodest nem tudja alkalmazni beszednrl
Nem hasznal markas parfumot
Nincs okostelefonja
Tul eroszakos
Dominans
Lokdos
Nem divatos beallitott frizuraja van/2 hetente nem jar fodraszhoz
Nem sportol rendszeresen es nem latszikrajta a szalkas izomzat ennek eredmenye keppen
Minden temarol tart egy kiseloadast es nem veszi eszre ,h en is szeretnek beszelni
Budos
Hianyos /rohad a fogsora
Borbetegsege van
Kopaszodik
Oszul
Borostas
4/10 anonim válasza:
Nagyon harsány emberrel nem kezdenék. Többi szerintem elég standard: no gyerek, no drog/alkoholizmus, ne legyen minden szabadidejében sz.gépjátékokon függve.
5/10 anonim válasza:
Ha nagy köztük a szellemi szakadék, ha igénytelen (vonatkozik ez az ápoltságra, öltözködésre, hajra vagy bármi más szőrre a testén, a szóhasználatra, a lakására vagy környezetére), ha nagyon hangos, harsány, erőszakos "nagydumás" személyiség, ha erkölcstelen, gátlástalan, durva, bunkó.
7/10 anonim válasza:
-piás
-neveletlen
-beszari
-kicsinyes
-gyűlölködő
-önző
32/f
8/10 anonim válasza:
Drog, italozás, agresszió, büdös, ápolatlan, rohadó fogsor, lustaság, játékfüggés, bután kezeli a pénzt, beképzeltség a semmire. Ha kövér vagy alacsony, vagy nem szép az arca, az nem zavar. 35/n
9/10 anonim válasza:
Ha nem értelmes, akkor nézhet ki bármilyen jól, vagy lehet bármilyen jó tulajdonsága, nem tudja kompenzálni azt. Ha viszont értelmes,akkor sok mindenen felül tudok emelkedeni. Innen indulunk, de nyilván ennél összetettebb a dolog. Nekem fontos, hogy biztonságos legyen a férfi, legyen humora, szeressen velem beszélgetni,ízig-vérig nő lehessek mellette.
10/10 anonim válasza:
Ha nem viselkedik férfiként, "anyuci pici fia", aki teljesen önállótlan, ha nincs közös témánk, ha primitív, nem érdekli semmi, ha örökké elégedetlen, ha túlzottan anyagias, ha gyereke van, ha büdös/ápolatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!