Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mely három tulajdonság, adottság, "tényező" stb. miatt pótolhatalan a párunk, házastársunk?
Ő tudja a wi-fi jelszót
Nem felejti el, hogy hova raktam a Cavintont
A harmadikra nem emlékszem
1. hatalmas szíve van és nagyon tud szeretni
2. Rendkívül őszinte
3. Nagyon jó a humora
1. Biztonságot ad, ahol ő van ott van az otthonom
2. Támogat mindenben, mellette úgy érzem bármire képes vagyok
3. Szeretem, azt az embert aki mellette vagyok
Ha már meg kell magyaráznod, hogy neked mire kell az illető, vagy miért pótolhatatlan akkor te nem őt szereted.
Ha meg így indul neki valaki társat keresni akkor elmehet egy boltba is vásárolni lista alapján.
Köszönöm az eddigi válaszokat.... s azokat végig olvasva láthatóvá válik, hogy milyen sokfélék vagyunk.
Nagyon élvezem a hatlmas különbséget a válaszok között.
...
Sokfélék vagyunk, és mindannyian jók :)))
1.önmagam lehetek mellette, sosem ítélkezik felettem és pont azért szeret amilyen vagyok sosem akarna megváltoztatni
2.Bármit meg tudunk beszélni, de tényleg bármit, ha probléma van mindig találunk rá megoldást
3.ugyanolyan lökött mint én, egymás társaságában sosem tudunk 10 percnél több ideig rosszkedvűek lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!