Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen típusú nőkre mondjátok, hogy "finom nő"?
Akinek vanni ízeletes finom. Mi szeret azt dolgot megenni.
Üdvözöl titekt Umbaba törzs. Félúton Ejrópa felé, sokára nem találkozni mi veletekt.
#4 Szerintem ez a szó nem hordoz magában szexuális tartalmat, inkább a nő személyiségére utal. Szerintem az a klasszikus értékekkel bíró nő, a viselkedésében van némi "grófnős"/"bárónős" attitűd, van tartása, meg kell hódítani, érzelem-központú, küzdeni kell érte, meg kell őt érdemelni. Nyilván nem ismerem Zsédát, de a celebek közül nekem elsőként ő ugrik be, ha példát kéne írnom erre - az ő kisugárzása, lénye, beszéde, stb. tűnik nekem ilyennek.
Az #1-es amúgy jókat írt, de humorban a #3-as eddig verhetetlen :D
5
Ha már celebpélda erre akkor Zséda is oké, de szerintem Enya jobban kifejezi ezt.
A gyengéd és kedves nők bizonyos helyzetekben irtó nagy hárpiák tudnak ám lenni, az elfojtás mindig megbosszulja magát.
Párhuzam talán- bár kissé sok- amikor jóképű, jómódú férfiak becsavarodnak és sorozatgyilkosokká válnak.Ld Patrick Bateman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!