Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, milyen típusú nőkre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen típusú nőkre mondjátok, hogy "finom nő"?

Figyelt kérdés

2018. nov. 25. 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
A gyengéd és nagyon kedves nőkre.
2018. nov. 25. 10:09
 2/12 anonim ***** válasza:
22%
jó íze van
2018. nov. 25. 10:18
 3/12 anonim ***** válasza:
10%

Akinek vanni ízeletes finom. Mi szeret azt dolgot megenni.

Üdvözöl titekt Umbaba törzs. Félúton Ejrópa felé, sokára nem találkozni mi veletekt.

2018. nov. 25. 10:21
 4/12 anonim ***** válasza:
16%
Ezt a Való Világ miatt kérdezed? Ott úgy értette, hogy pöpec.
2018. nov. 25. 10:30
 5/12 A kérdező kommentje:

#4 Szerintem ez a szó nem hordoz magában szexuális tartalmat, inkább a nő személyiségére utal. Szerintem az a klasszikus értékekkel bíró nő, a viselkedésében van némi "grófnős"/"bárónős" attitűd, van tartása, meg kell hódítani, érzelem-központú, küzdeni kell érte, meg kell őt érdemelni. Nyilván nem ismerem Zsédát, de a celebek közül nekem elsőként ő ugrik be, ha példát kéne írnom erre - az ő kisugárzása, lénye, beszéde, stb. tűnik nekem ilyennek.

Az #1-es amúgy jókat írt, de humorban a #3-as eddig verhetetlen :D

2018. nov. 25. 10:35
 6/12 anonim ***** válasza:
62%

5

Ha már celebpélda erre akkor Zséda is oké, de szerintem Enya jobban kifejezi ezt.

2018. nov. 25. 10:40
 7/12 anonim ***** válasza:
13%

A gyengéd és kedves nők bizonyos helyzetekben irtó nagy hárpiák tudnak ám lenni, az elfojtás mindig megbosszulja magát.

Párhuzam talán- bár kissé sok- amikor jóképű, jómódú férfiak becsavarodnak és sorozatgyilkosokká válnak.Ld Patrick Bateman.

2018. nov. 25. 11:04
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Klasszikus nő. Kedves, bájos, nem harsány, viszont figyelemfelkeltő a lelki eleganciájával, tudja, hogy ő a védelmezni való gyengébbik nem, felismeri, hogy milyen szituációban, alkalomkor hogyan illik viselkednie, jól kommunikál, tisztességes, becsületes, gyengéd, szenvedélyes. Ilyesmik.
2018. nov. 25. 11:47
 9/12 A kérdező kommentje:
#8 Remek válasz.
2018. nov. 25. 11:57
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
Kinek mi. Nagyban függ attól hogyan szocializálódtál.
2018. nov. 25. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!