Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismersz olyan srácot aki "nem használja ki" az adottságait?
Figyelt kérdés
Gondolom mindenki ismer olyan személyt, aki gyönyörűen néz ki, izmos, vonzó, és ezt ki is használja.
De ismertek olyat aki nem él vissza ezekkel a tulajdonságokkal és inkább csendesebb, szerényebb típus?
2014. febr. 3. 22:09
1/14 anonim válasza:
jah, én
hogy miért?
mert mostanság idegesít szinte minden és mindenki
2/14 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mi minősül visszaélésnek. Nem nevezném szerénynek vagy csendesnek, de ettől még egy korrekt, hűséges, kedves ember.
4/14 anonim válasza:
Öhm,hát izmos,meg vonzó az nem vagyok,de állítólag belsőre nem vagyok hitvány és kihasználhattam volna,hogy könnyen meg tudnak kedvelni.
5/14 anonim válasza:
Ja én :D nem ta tököm, mindenki le akar feküdni velem, de hűséges vagyok a barátnőmhöz, :) Ilyen fiatalon minden nap mással kéne :D
6/14 anonim válasza:
Ez nagyon szubjektív, hogy ki használja ki a tulajdonságait, és ki nem. Az egyes embereknek eltérőek az igényeik: lehet, hogy valaki tökéletesen megvan, más szerint pedig "nem él" eléggé, nem használja a ki a tulajdonságait.
7/14 anonim válasza:
Én ismerek egy srácot aki irtó helyes,atléta alkat,jó humorú és hűséges.:) Álompasi csak sajnos van barátnóje..:'( A fél évfolyam belé szerelmes:D...
9/14 anonim válasza:
én
egy darabig kihasználtam de beleuntam
mindenki üres és felületes már már számomra így semmilyen emberi kapcsolat nem tud lázba hozni
10/14 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, de csak az egyetem miatt. Ha a következő félévnek vége újra belekezdek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!