Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismersz olyan srácot aki "nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismersz olyan srácot aki "nem használja ki" az adottságait?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki ismer olyan személyt, aki gyönyörűen néz ki, izmos, vonzó, és ezt ki is használja.

De ismertek olyat aki nem él vissza ezekkel a tulajdonságokkal és inkább csendesebb, szerényebb típus?

2014. febr. 3. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátom marha jól néz ki, meg jó fej, de önbizalomhiányos mert régen nem ilyen volt, szóval ő elég fura, azt mutatja hogy könnyen haverkodik, de valahogy mégis félénk és szerény. Szóval ő szerintem abszolút ilyen.
2014. febr. 3. 23:19
 12/14 anonim ***** válasza:
kikérem magamnak én csak lányokrol tudok véleményt mondani, ne legyen kigyurva, nem legyen rövid haja nem legyen se sovány se kövér, ne legyen alacsony, masas, legyen szép, kedves , ne 1 szöke kur va
2014. febr. 5. 19:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyik legjobb fiúbarátom. Magas, helyes szép arca van, nagyon kedves, de rettenetesen önbizalom hiányos és visszahúzódó, mert kiskorában sokat bántották. Most lesz 20 éves, de eddig igazából szinte "semmi" kapcsolata nem volt, két 1-2 hetes-t leszámítva.
2014. febr. 6. 22:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, és én se ilyen vagyok, mármint ebből csak a csendesebb, szerényebb jellemző rám. Amúgy igen, ezek az álompasik, bárki bármit mond, mindenki a hozzájuk hasonlókért van oda, bármennyire is lökik a rizsát, hogy "nekem egy átlagos srác kell", meg "a belső is ugyanolyan fontos".
2014. febr. 6. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!